mari mencari....

Google
 

Wednesday, September 15, 2010

budak abang dah balik dan hari tidur sedunia..

hello..
hari ni memang kira hari tidor sedunia la namanya. sebab apa? sebab asyik la tidooooo sampai tak larat nak tidor dah. pagi tadi dah bangun macam biasa. 630am.. pas tu sambong tido. sampai le 730am. tu sebab.. sebab apa nak tau? sebab tetiba rasa kat kaki sejuk2 basah jek. hah??!!! apa lagi, melompat le saya jawabnya. nezha kencing tilammmmmmm!!!!! betol 2menyirap darah betol la pepagi ni. geram betol. patot la dia tak kaco2 kejut2 saya pagi tadi. dia dok jejauh je. pandai betol. jadinya kena la pulak mengemas katil cadar pepagi tu. sabar je la. spoil mood tido la nezha tu. so sambil mengemas saya pon sambil membebelkan dia la. dia seperti biasa, tau bersalah diam je la. kal tak tuuu.. pantang dengar kita bercakap. saya cakap sepatah dia dah menjawab 2-3 patah. geram betol. anyway, kemas2 cadar then tak boleh tidor dah. tengok tv. entah le cerita apa pepagi tu. then macam lapar. makan nasi himpit dengan rendang semalam tu. makan 2 ketul je nasi himpit tu. tak selera la pulak. lepas tu buat apa ha?? owh.. kejap tu doktor call. cakap dah boleh amik budak abang tu. dah operet katanya. waduh2...
~~
lepak2 dulu tengok tv. then, siap2 mandi then kuar pi hantar cadar ke dobi. lepas tu pi amik budak abang tu. owh...siannya dia. doktor kata macam boleh diselamatkan lagi la eye ball dia. nanti 24/09 nanti kena pi klinik lagi untuk bukak jahitan dia. harap2 semua ok la. sian kat dia. lepas tu, balik. dah siap2 buatkan cage utuk dia. so, hari ni budak abang dok dalam rumah la. nezha? dia ala2 hot & spicy le tengok saya dok belek2 budak abang tu kan. standard.. jangan ko kencing lagi malam ni nezha udah..saya piat tinga nanti. tengok la.
~~
lepas tu tengok tv. ingatkan nak kuar pegi jalan2 pusing beli barang. tapi macam malas je la pulakkan. panas pulak tu. lepas tu.. apa lagi.. boring punya pasal, saya pon bantai tido la.. bawak nezha naik bilik kebabom..2-2 pon tido. hhehehhee.. lama gak saya tido. sampai pukul 430pm. pas tu bangun, kuar. pi carik makanan la. lapar wooo.. pi jusco. pusing2 beli entah hapa2. then pi makan sushi. sensorang. hahahhaha... bantai la. tunggu obek call tak call2 pon. nyampah!
~~
lepas makan, balik. ada gak beli roti buat breakfast esok. malam tengok tv. cerita susuk. ni tengah tengok le ni. tapi macam tak berapa paham le apa si adlin tu cakap. entah. macam tak jelas je. ke saya yag tak faham? rasanya volume dah besar dah tu pasang. ahh.. lantak le. bukan penting pon.
~~
obek call tadi pukul 8pm. dia kata dia on the way back balik dari johor nak ke kl. huhuhuhu...rindu obek. bila la dapat jumpa. malam ni sure dah takde la kan. dia pon entah sampai pukul2 berapa ntah. harap selamat sampai je la. dia kata jalan jem. hehehe..standard le tu. kalo tak jem bukan malaysia le namanya, kan?
~~
apa lagi nak cerita ni? pegi blog orang pon takde yang update. ada pon sikit2 je. orang buzy raya lagi agaknya. bagus la. eh...kenapa saya macam lemah sangat hari ni ha? terlebih tidor kot. agaknya laa..... not good..not good...
~~
ok la.. nak sambong tengok tv. malasnya nak kejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
~~
i love you obek...
i love you nezha...
i love all of you...

4 comments:

Hazelsyd said...

eeee nezha ngompol!! hahaha
len kali jangan ajak dia tengok citer hantu ngan u tau, terkincit terus dia takot hehehe

smlm saya pon makan sushi gaks..sengsorang gaks..kat depan pc..kat cubicle..kat school..sunyi & sepi..

meowwmania said...

nezha ngompol?? hahahahhah...ntah2 nezha dah kejut mama dia je yg x bgn hahah..

budak abang dah selamat di operate? alhamdulillah...smoga cepat sembuh yer bdk abg, murah rezeki mama angkat kamu amin...

nezha! pls pls please kamu jgn jeles huahua :D

MOKCIK AZWA said...

ayooo...nezha..why you aaa...tak sempat pi tandas kerr..hehehe
nakal betoi nezha ni tau..

semoga cepat sembuh budak abang tu yer....

saya said...

hazel/meow/mokcik--tu la dianya peel kesayangan saya tu...