mari mencari....

Google
 

Monday, September 20, 2010

monday..kene kerja dahhh...

hello..
still takde gambar la hari ni. hehehhee... harddisc tertinggal kat rumah. dah dah terlupa letak kat mana. ini sudah mendatangkan pening kepala sebab benda tu penting. aduhhh... nezha dok rumah tolong carikkan hardisc tu tolong....
~~
hari ni dah isnin. hari yang dinanti2kan oleh semua orang. hehehehhe... jangan lemau2 ye.. demam ketupat lemang dah habis dah. jadinya kena la dok mengadap kertas2 calculator file2 dan sebagainya. pen merah pen biru hitam tu nampak macam menari2 je depan bijik mata suruh amik dia tulis2. sabor je la.
~~
weekend macam biasa. takde yang menarik sangat. macam demam sikit. sikit la. demam mengada namanya. obek takde. pi outstation ke johor. then sabtu tu baru dia balik. obek balik ajak pi jenjalan. wahh..sihat sudah... hehehhee.. pow obek macam2. sian lak tengok dia. aduhhh...sorry obek. ahad pon tak buat apa. dok rumah je. melayan budak abang tu kan sakit matanya. dia pon nampak macam tak berapa nak ceria. duduk je. sakit agaknya. dok mengelap mata dia dan melayan dia la. nezha marah. sudah mau gaduh dengan budak abang. sabor..sabor.. mata dia nampak elok. kering. saya sapu baik2. risau le kan. so kena la jaga elok2. sayang wooooo... nanti jumaat kene pi klinik untuk buka jahitan. dah cakap dengan obek minta dia tolong bawakkan. harap2 obek tak buzy le hari jumaat nanti.
~~
korang dah buat puasa 6 ke belom? saya belom la. macam malas le pulak. hehehe.. tapi if tak buat rugi le rasanya. nanti la..next week la kot. harap2 sempat le nak merasa puasa syawal tu kan.
~~
nezha ok je. bertambah manja. since budak abang dok dalam rumah. dia jadi rebel la. asyik nak hot2 & spicy je mamat tu. tapi pujuk2 dia ok la. dia geram kot dengan budak abang tu. hehehe.. makan ok, minum ok, tido ok.. oh..bab dia ngompol tu.. tanda protest le kot. aduhh... dia la raja segala raja dalam rumah tu apa lagi nak risau. tu la kalo dah terlebih manja. sabar.. sabar..
~~
apa lagi nak cerita. sapa ada buat open house ni wehhh.. jemput la saya... nak makan ketupat lemang lagi ni.. hahahhahaha....
~~
ok la.. saje nak mengarut hari isnin yang bahagia ini.. bluwekkk...
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

4 comments:

meowwmania said...

harap budak abg tu cepat sembuh yer..snap la 1 gmbr bdk abg tu nak nengokkk...

p/s: bak address nak dtg open house ngeh3

~dARlee zURiS~ said...

leeya nak buat open house?
nak dtg gak lah.zuris pun tak puas mkn lemang g nih ;)

lama cuti..mmg lah berat badan nak bergerak g keje pagi tadi.warghhhh!!!

Hazelsyd said...

hi saya,

i ni pon..hrmm..mmg pe'el liat la nak posa enam nih..haihh..entah bila nak berubah ntah..

saya said...

meow/zuris/hazel--liat2 malas. hehehe...