mari mencari....

Google
 

Monday, September 27, 2010

mood yang entah ke mana perginya...



hehehheh... diamons skull terus dibaginya. sapa nak simpan bend ani kat rumah? taknak? diamond tu you all... rugi kalo tak simpan. haahhahaha...
~~
sorry la.. saya hari ni mood tersangat le ke tengah laut. lagi dalam dari yg oil rig drill tetengah laut tuh. sabor je la. dari semalam lagi mood ntah dah macam2. disebabkan takde manusia, jadinya nezha le kena. hahhahaa... dia dan 2-3 hari lepas buat hal je, merak la muntah la. jadinya semalam le baru nak marah dia. saya tak layan dia the whole day. biasa kalo saya menyapu2 tu dia sebok nak panjat penyapu tu, biasa saya bising2. semalam saya diammmm je. apa pon saya tak cakap. dia kaco penyapu, saya buat benda lain. dia kalo kain lap saya menyapu. hahhaha.. lama2 dia tau kot saya marah dia, mulala nkabuat muka dan bunyik2 comel. sabar..sabar.. baru sekejap protest..jangan mudah menyerah kalah. saya diam jugak. dia melsek2 nak garu saya buat dek je. buat muka keras tengok tv. ia panjat dok kat riba cium2 saya. saya diam je, amik bantal tutup muka. hehehehe... dia garu2 kepala saya, saya tutup dengan bantal. lama2 dia boring kot terus je dok diamkat sofa tu. sambil jeling2 tengok saya. saya tengok tv tu sambil2 jeling dia la.. nampak dia tengah tengok saya. pas tu saya masok bilik. dia kejor. saya cepat2 tutup pintu bilik, tak bagi dia masok. dia megeow2 menjerit kat luar pintu garu2 sampai lama. hahahhaha... dah tu saya pon dah tak tahan le. alahaii..terbayang2 le muka dia yang menyedihkan tu bila tak dilayan. akhirnya kalah juga la... buka je pintu bilik terus dia menerpa ni pelok2. makanya menangis le kami berdua tu. hahaha..saya la nangis. dia macam paham je jilat2 lak muka saya. owhh.. bertambah le sedihnya saya. so, kita dua orang tido selimut, dah le hujan kan. elok beno le. 2-2 pon penakot hujan, makanya 2-2 pon selubong le jawabnya. hehehehe....
~~
malam tadi tak majuk dah degan nezha. dah baik dah. tapi hujan je. saya kuar jugak hujan2 tu sebab nak beli nasi. lapar la. so kuar jugak. tapau nasi laok daing mask merah. kedai lain. tak sedap la. pas tu beli juga burger. hehhehe...orang tengah lapar.. nampak kayu celop tepong pon nak gak makan. anyway.. burger tak makan pon. simpan dalampeti ais. hari ni saya puasa. ingat tadi nak sahur burger tu tapi tak larat pulak. setakat yang sempat le nak puasa ganti & syawal.
~~
obek? arghh... since mood ke laut, dengan obek2 sekali le kena jugak. biarkan. hehehehhee... ye la..tau la buzy keja tapi...ahh..ada jugak tapinya tu kan. entah la.. biarkan dia. so semalam seharian saya tak call dia. dia call & sms pon saya tak reply. biarkan situ. bagi dia rasa lak camne rasanya kalo dia call orang tak pick-up. rasakan!!!! malam tadi pon dia call. saya diam je. pagi ni pondia call. haaa..baru tauuuuuu.. siap sms2 semua tu tanya apsal. chewahhh.. makcik jual mahal le kan. biar lah.so, jawab jugak la walopon suara keras macam patung. hahahha..dalam hati tuhan je yang tau. hehehehe...
~~
opis? arghhh.. lagi satu hal. baru hari isnin. entah le. malas nak cakap la. bosan.
~~
ok la.. nanti sambong lagi. banyak benda nak kena buat hari ni.
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

6 comments:

~dARlee zURiS~ said...

takde mood gak
arghhh!!benci!

nUR_rOsALiNdA said...

Mak Aiii
Nasi Daging masak merah...plus burger lagi..

meowwmania said...

alahai ciannya nezha mama dia tak layan

"nezha len kali meh dtg sini kat aunty yerk, tok sah pujuk2 mama kamu tuh" :D

MOKCIK AZWA said...

terkezut mokcik nengok tengkorak itu hehehehe...takoott...

Misz Pinkie Winkie said...

ooo..nie kes gaduh ngan obek.
takde mood ehh.
obekk..oo..obekkk cepat balik.
bawak permaisuri hatie ini jalan-jalan keliling dunia.
nezha?..tentulah ikot skalie.
maunya nak tinggal.hhehhe

Ummi said...

alahai kenapa cik leeya ni, mood pi mana?

sabar ye, jangan tension lama2, karang obek cari orang lain karang hehehehe

jangan marah