mari mencari....

Google
 

Wednesday, September 1, 2010

weekend yang memenatkan...


gambar lama.. takpe la ye. alalalala..bukan lama sangat pon, kalo amik gamabr baru pon budak tu tetap la busuk jugak. takdenya wangi. hahahhahaa...
~~
hello.. apa khabar? best ke cuti lama2 tu? amboi...ada yang cuti dari friday tak reti2 balikopis ye. hari ni baru nk jengah opis, pas tu buat muka comot malas datang kerja. nak kena nih! anyway.. harap semuanya ok la ye. selamat hari merdeka. so, apa cerita? cerita la..
~~
saya biasa je. sabtu biasa, ahad biasa, isnin biasa. takde yang luar biasa. semalam (isnin le tu hari merdeka) pi nilai 3. beli ntah hapa2 duit kuar macam air paip. air paip pon boleh control tahap kelajuan pengeluarannya ni duit ni tak leh control betol. huhuhuhu..pejam celik pejam celik habis dah. sabor je la. dengan panasnya, dengan manusianya. aduhh. melayan ibu le pulak tu kan. saya pon beli jugak. kitaorang kuar pagi. janji pukul 930am kena ada dah kat rumah ibu tapi saya biasa la... anak ramai ni susah nak jangka. hahahhahaha.. yee.. betolll..percaya lah. baru nak kuar sorangtu dok muntah pulak. muntahje takpe, ni muntah atas oranglain dahtu kena la lap, dah lap tu jawabnya basah. dah basah tu jawabnya kena lap bagi kering2 balik. haaa..camno tu? nezha pulak tunjuk protest bila saya pegang budak lain lelama. panggil pon senyap je membatu. ekor pon takmo goyang. bila pelok dia keraskanbadan. sabor jela. tak dulik, nak jugak pelok. pelok kuat2 lama2 baru le mamat tu ok. chehh.. kebelakangan ni dia cepat lak terasanya. selalu je naik hangin dia tu. jealous bukan main.
~~
so sampai rumah ibu pukul 10am. aduhh.. kononnya yang nk kuar awal2 tu sebab nak larikan diri dari budak aish. takot dia nk ikut. takmau bawak dia la. leceh. tau la budak2 kang itu ini kang memekak lagi nak itu ini. haihh.. lagipon dia puasa tu. kalo bawak kang kepenatan, kepanasan kang lagi dia nak buka puasa lak. sayang je. so, kowtim dengan dia cakap ibu nak pergi kerja. tapi naik kereta saya sebab kereta ibu rosak tak boleh start. hahahhaa... mujur boleh dimakan alasan itu. so, kitaorang pon chow cepat2 sebelom dia berubah fikiran. baik cabotttttt....
~~
sampai sana macam2 kedai yang dipusing yang dibelek. haihhh... pompuan u all tau le camne gayanya bershopping. petang pukul 5pm baru balik. rasa nak pengsan. lutut macam nak tercabut. tu pon ada lagi tu yang tak berbeli. sabor je la. takmau beli2 lagi la. habis duit dah.
~~
bab obek pulak. semalam obek dah pergi cameron lagi. jumpa pagi tu kejap je. sekadarnya la kan sebab dia nak pergi kerja jauh tu. sian obek. keje je dia. takpe..nanti balik kerja bawak duit 5 guni ye obek. hehehhee... rindu la. chehhh..baru sehari orang pergi. takpe la.
~~
apa lagi nak cerita ni. owh..baju bling2 belom jumpa lagi. aduhh..tak larat la. ingat nanti nak pegi tengok jugak kat mana2. nak pergi beli malam2 kedai tutup cepat. kita pukul 830pm tu still kat rumahlagi. maklum..baru lepas berbuka katakan. haihh..habis camno. weekend je tak cukup la. uwwaa.... takpe2..sabar.. sabar...
~~
ada isu dah cakap dengan almaunah. tunggu respond dia je la camne. ayoyoyoyoooo..
~~
apa lagi? mmmm..okla. takde mood. hari2 pon takde mood.kalo tengok tv ada mood. hehehhe... dah la. membebel tak tentu hala je. pi la tengok gambar nezha yang busuk masam air lior basi taik mata bertempek tu buat pengubat rindu. byeeeeeeeeeeeeeeeee...
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

4 comments:

meowwmania said...

alolo...suwittnya nezha pon pandai jeles ekk

takpelah, cemburu tu kan tandanya sayang auwwwww.........

Ummi said...

nak cari baju yang ada bling2 tu, kat ipoh ni banyak, sampai tak terbeli

akak ni jenis simple, tak suka manik2 tak suka bling2

wah shopping sakan nampak

Misz Pinkie Winkie said...

hehe...
amboi bershoping sakan mama nezha.
tak belikan nezha baju melayu,samping ngan songkok batik ker?
sian nezha..tapie beli kaler pink, kaler itam tak nampak plak mana dia.
nampak taring jerk...takutnyaaa.

saya said...

meow--tu la pasal.. cemburu lebih dia tu.

ummi--alamakk..jauhnya nak ke ipoh tu. nak pergi kedai depan opis ni pon tak sempat2 ummi. huhuhuhuu...

pinkie--nezha pakai baju? owh..harus ada yang buat tunjuk perasaan tu kang. hehehe..