mari mencari....

Google
 

Friday, October 29, 2010

aduhai...





ya allah...
saya susah hati sangat sekarang ni
macam2 pulak kejadian menimpa dalam satu masa
bengang
tensen
susah hati yang pastinya
dah cuba untuk cool
tapi tipis sangat rasanya
aduhaii...
tolong doakan saya supaya kuatkan semangat
nangis hari2..

5 comments:

sesemut said...

leya, Allah bagi dugaan pada umatnya mengikut kemampuan kita. Dia tahu kita mampu lalui, Dia xkan bagi dugaan yg Dia tahu kita x mampu handle.
Tapi kalau i , i cuma mampu nangis. sebab itu cara yg paling lega utk release, kalau x mau gila.
lepas tu baru boleh pikir dgn tennang..

Hazelsyd said...

hi saya,

relaks yer...i doakan semuanya baik2 belaka untuk u and semoga u kuat semangat utk hadapi sumer tu yer..u'll do fine!

meowwmania said...

tensen psal keje ke nih? klau byk sgt masalah kat tmpt keje carik la keje baru lelame nnti bukan setakat naik darah, darah pon boleh naik huhuu....

byk2 bersabar yer...tgk muka nezha selalu *wink

saya said...

tq semua..tgh sabar le ni..

Ummi said...

leeya,

banyakkan baca yasin, berserah kepada Allah :)

InsyaAllah pasti ada kelapangan dan kuatkan semangat :)