mari mencari....

Google
 

Monday, October 25, 2010

happy birthday... to me!!!!


yuhuuuu...
~
happy birthday to me la ye..
~
sian betol takde orang nak wish maka terpaksa wish sendiri. huhuhuhu.... takde celebrate2 apa pon, semalam obek ada belikan kek je. potong2 gitu je makan2 kek. ada amik gambar tapi entah tak bole nak transfer pulak dia kata not apa ke benda katanya., entah le cakap omputeh tak paham teman. hadiah??? obek kata nanti. uwwaaa....mencik laaa...
~
apa pon, umor dah bertambah. harap2 sihat sejahtera aman makmur, murah rezeki, diber keberkatan hidup dunia dan akhirat. aminnnn..doa2kan untuk saya ye. so hari ni takmau tulis banyak nanti spoil mood. hehehehe... pada sesiapa yang sama birthday dengan saya.. happy birthday to all of us!!! may all our dreams & wish will come true!!!
~
p/s : birthday saya semalam...24th october... tahun?? rahsia laaa... uwwwwaaaaa....
~
nezha mkn kek byk.. mencik tau..suka overshadow tuan punya burthday.

7 comments:

Ummi said...

happy birthday cik leeya

may your wish come true :)

semoga berjaya di dunia dan akhirat

Hazelsyd said...

hi cik leeya,

happy birthdayyyyy! dah wish kat my blog comment tapi ingatkan harini..neway ulang wish, semoga u panjang umur dalam iman, murah rejeki selalu...

let's celebrateeeeeee!! nak kek sepotong!!

~dARlee zURiS~ said...

erk...macam haritu dah besday.lagi sekali ke?
nway..hepi besday leeya.
semoga hepi slalu
semoga sihat slalu
semoga bertambah2 jelita slalu
:)

meowwmania said...

hepi birthday macik leeya :D

padan muka makin tua hahahah...

btw, smoga awk sentiasa sihat, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilindungi oleh-Nya, amin....

MOKCIK AZWA said...

Happy birthday...hehehe remember the hint you kata sama ngan besday Hadi..

all the best wishes ya Leeya!

sesemut said...

didoakan , panjang umoq, murah rezeki, awet muda, bertambah2 pahala.... aminnnnn.
dari ashley plak- meow meow meowwwww , meow meow meow awwwwww...(jgn tanya apa makna)

saya said...

terima kasih semua..sayang anda semua!