mari mencari....

Google
 

Thursday, October 21, 2010

happy & sad...


hello..

saya takde semalam ye? temankan budak gomok bertafakur. tak caye? tengok muka dia.. hahha.. ok, tipu belaka. semalam terlalu buzy. nak kentot pon tak sempat. ok, tipu lagi. bz la.. macam2 benda nak kene buat, telepon ofis pulak rosak. tak boleh call out. entah apa kena. katanya telekom problem. incoming pon tak bolhe. orang boleh call tapi kita sini takde ringging. aduhh.. saya dah le nak kena call sana sini banyak tempat. nyampah betol. anyway..tu cerita semalam. lupakan je la.
~~
obek? owhhh.. rindu sangat kat obek, ehh.. macam le lama tak jumpa kan walhal baru je jumpa. semalam obek kerja kat kuala selangor. petang semalam dia call dia kata dia belikan udang & sotong dari sana. baru naik katanya. saya ye kan je la. bila masa pulak saya nak masak benda tuh??? owh.. tekanan. pakcik nelayan tu tak boleh masakkan siap2 ke ha? hahahhaa.... so, pagi tadi pukul 5am obek call. cakap baru sampai rumah. ok la..sian keje siang malam. so,pagi ni saya pegi breakfast dengan obek le. yahuuuuu.. pepagi buta dah dating. apadaaa.. takpe..bukan buat apa pon. makan kat kedai mamak je. saya makan roti canai dengan air soya bean, obek makan nasi lemak dengan teh o suam. nampak muka obek je dah kenyang. hahhaha..ye2..itu ayat penyata gatal namanya.
~~
petang semalam ada sikit isu kat opis ni. biasa la kan. saya kalo takde keje cukup time saya balik. wat pe nak tunggu lagi. well, semalam ada orang tegur, sebab saya selalu balik awal. huh! wtf!!!!! ko nak melangut kat opis ko punya pasal la. jangan pasal ko orang lain pon kene stay kat opis. sorry. i have my life after office hour. u nak bodek itu u punya pasal. i takmau masok campor. eee..bencinya. saya dapat tau tu sebab ada yg sms saya bagitau. saya rasa macam nak patah balik je naik opis bersemuka dengan orang tu. saya tak suka la cakap belakang2. tak suka kalu, depan cakap mari. takpe..satu hari akan terbuka juga secara berdepan.
~~
balik tu singgah pasar malam. ingat nak beli dinner la. tapi sebab mood dah ke laut cina selatan lautan pasifik bagai, takde mood dah nak beli apa. bengang!!!! just beli burger dengan apam balik. balik rumah pon takde mood. nangis. see.. konon2 je garang bukan main tapi sebenarnya suka nangis2 chehhh... nezha baik dia datang pujuk. gesel2 kat saya. lagi la saya melalak bagai tak mau. hahahhaha.... nak sapu rumah pon takde mood. sapu lebih kurang je. totally takde mood. tengok tv, lepas tu mandi, lepas tu makan burger share dengan acha. dah. pas tu tido. tido pon nangis lagi. nezha tak pujuk dah. dia sebok tido sendiri. owh..sebelom tido tu sikat2 bulu nezha sikit. suka dia tergolek2. penghibur hati dia tu.




nezha muka garang le konon. garang2 pon taik mata seketol. baru je lap tu dah ada lagi. tak hensem la dia.
~~
apa lagi nak cerita. owh.. terima kasih pada yang wish good luck kat obek hari tu. mudah2an berkat la ye. sayang korang semua.
~~
saya pening le. pusing2. camne ha???
~~
ok la..tu je nak cerita. tak de mood. nak tengok monyet2 lompat ni. meriah!
~~
i love you obek...
i love you nezha..
i love all of you..

4 comments:

Ummi said...

macam-macam perangai manusia ini kan, buat tahu aje, dah sharp 5 baliklah nak tunggu apa lagi lainlah kalau keje belum siap

jangan nangis2, sabar aje, jangan tunjuk sedih pun kat orang tu, buat dunno aje lama-lama diam lah dia :(

meowwmania said...

huhh mmg stress la koje kat tmpt camtuh...

pening? eh! bek g cek ntah2 darah naik kot yerla stress memanjang je kan huhuu...

windu la kat nezha, cyg dier...

~dARlee zURiS~ said...

pening pusing2??haaa...sila bertakafur kejap.tarik nafas panjang2.high blood pressure nanti tu.jgn stress sgt ok.

dah tu dah masak ke udang sotong suma tu?meh sini kita msk sama2 ek ;)

saya said...

ummi/meow/zuris--tu la manusia namanya...