mari mencari....

Google
 

Tuesday, October 26, 2010

heii..sapa yang super comot itu???...




aduhhh...apa comot sangat ni?? eeee.. sapa le yang nak pelok cium dia ni kalo dah comot macma ni. terok betol. chehhh... tu namanya baru bangun tido terus pegi makan minum tu le jadinya muka comot ya rabbi. dengan taik mata, dengan air meleleh2 kat mulut. nezha...nezha..kenapa nakal sangat ni. tu ada hati nak lelap lagi tu. tido duduk. sabor je la. saya snap pic je dia tersedar terus tergolek. ya tuhann.... takpe la..sayang punya pasal, comot pon comot la. lepas tu saya dah lap2 muka dia dia pon dah merayap pegi ke pintu tengok2 luar. hishhh..budak ni.
~~
amacam? best ke pepagi tengok muka budak comot tu? hahahha..jangan hilang selera makan ye. makan tetap kena makan. eh.. apa pon saya nak ucapkan ribuan billionan trilionan terima kasih kepada semua kawan2 sayang yang dah wish birthday pada saya. semoga anda juga dirahmati hendaknya. takkan wish aje.. hadiahnya mana? kurang2 1 pek royal canine. kalo saya tak makan pon bolehkasi budak busuk tu. ehh.. nak jugak termasok dalam senarai hadiah. not good..not good..
~~
semalam macam biasa. kerja, kerja, kerja. obek pon bz. balik pon macam biasa. tak beli makanan apa pon. lunch semalam tu makan nasi sikit dengan sambal tempe dengan hati ayam. lama dahtak makan hati ayam. makan hati sendiri hari2 makan hati. uwhahahahaa... anyway, macam kenyang pulak sampai ke malam. obek kerja balik lambat katanya so saya pon tak le kacau2 dia. tengok tv, melayan budak busuk tu then tido. pukul 10pm tu obek call, ajak pi dinner. ahhh..orang dah tido dah baru nak call. tapi dengar suara dia lain macam je baik le pergi cepat tu mesti ada apa2 isu tu. hehehe..sekali betol da..dia sudah gado2 daaa... gado2 tu memang sedap..kalo gado(h) tu yang tak sedap. hishhh.. baran tak hilang2 lagi orang tua ni. ingatkan dah hilang dah. lama dah pon dia cool tu. puncanya biasa le.. hal kerja2 ni. lantak le hal jantan2 semua. tak kuasa nak masok campor. saya kasi tadah tinga je la dengar dia bebel2. huhuhu..so tak le makan sangat. just minum carrot susu dengan makan roti bakar. obek minum nescafe tarik degan roti bakar. sebabkan dia membebel lama beno, dan roti bakar tu sedap pulak, saya sebat le roti bakar dia. hwuahahhahhaaa... baru best dengar orang bebel sambil makan. tak le pening makcik mendengarnya ye tak. dah habisssss dia memebebel tu, dah lega gamaknya baru le buka cerita lain. hish, hish, hishhh.. obek tu memang le jenis tak bercakap2. senyapppp je. tapi, sekali dah membebel.. putus telinga di buatnya. sabar2.. layan je la. owhh.. masa saya tengah makan2 tu kan, macam le ada dengar suara2 bunyik2 kartun. saya tengok2 gak keliling sapa le tengok kartun walhal tv kat kedai cerita lawan2 ni. aduhhh.. bunyik dah le macam suara upin ipin. huhuhu... rupanya..ada le budak kecik belakang table saya tu..kecik dalam umor setahun lebih agakya, tengok video upin ipin kat hp ayah dia. wahhhh.. patot le kejap2 mengekek gelak, kejap2 mengekek gelak.. macamkan paham beno. hehehehhe... pandai lak tu tekan2 hp ayah dia kasi volume kuat volume slow. eeeeee...geram! comel! lepas makan2 balik la. tengok tv kejap, then sambong tidor.
~~
hari ni bangun macam biasa. eh..tak biasa.. lambat sikit. malas. nezha dah kejut dah tapi saya malas. nak baring je lagi. biarkan sampai opis lambat. mencik! tapi takde la kan. bangun2 kemas lebih kurang, bagi nezha makan lap2 muka dia semua saya pon pergi keje. malas betol nak tengok muka para pelakon ni. membosankan.
~~
hari ni macam lapar. tapi takde mood le nak makan apa. arghhhhhhh....
~~
rindu kat obek... pagi tadi call kejut dia bangun dengar suara macam dah ok je tu. hehehhe.. dah cool le tu kot. obekkkkk..bangunnnn..pegi meetingg.... kejar paymenttt.. nak sopingggg.. huhuhuhu....
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

5 comments:

~dARlee zURiS~ said...

comot pun comotlah.syg nye pasal,comot pun wangi kan.
amboii...skali obek membebel.panas telinga ek.sharil pun camtu lah.apa2 pun sabar..diam.tp skali kuar,ambik ko!hahaa..

meowwmania said...

alahai tomotnya muka budak nezha tuu hehe...sama la ngan si Puteh xgheti nak bersihkan muka sndiri harapkan kita ni lah yg bersihkan tp bila napak org pegang tiru pandai pulak lari geramm!

psssttt jadilah pendengar yg baik walopon masuk tinge kanan kuar tinge kiri hehe..

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..busuknya muker tue.
macam nangka.
tapie tetaplah mantain macho.
kadang-kadang dah lepas lap..dia makan banyak...berair lagie kan..
sama la ngan budak kat umah tue

MOKCIK AZWA said...

alahai laa...memang terbantut selera mokcik nengok muka budak comot tu hehehehe...

sambal tempe dgn hati ayam...uikss...dah lama tak makan...nyum nyum nyummm sedap tu hehehe

saya said...

owhh..smua cakap nezha comot ye. hehehhee...