mari mencari....

Google
 

Friday, October 22, 2010

mood mondom la...


hello...
huhuhu..semalam saya merajuk tau. chewahhh.. entah la.. mood berbagai2 perisa perasa flavour semua ada lah. macam iklan tv tu.. secukup rasa.. apa barang masak guna serbok perasa.. tak elok untuk kesihatan. eh..melalut lak. kata nak crita pasal merajuk terus terbang pi iklan tv lak. anyway..merajuk dengan obek lah. huhuhuhu..entah la.. saya tau dia bz tapi rasa macam takde masa lansung. sekali pikir apa la macam budak kecik pulak. hehehe. bayangkan orang yang couple jauh2 tu kan lagi la, patotnya saya bersyukur sebab walopon jarangjumpa tapi masih dekat. dekat tapi jauh gituuu... huhuh,..takpe la. akan tetapi, tetap le jugak nak merajuk kan. bior bagi obek keje lebih masa sikit. dia keje lebih masa sampai malam2 untuk opis takpe, sekarang bagi dia keje lebih masa pujuk saya. hwuahahhaha... so merajuk punya pasal saya mandom sendirian kat rumah. takpe..nezha ada. fuhh..selamat..
~~
tapi takde maknanya le kan nak majuk lama2 tu buang masa je. so pagi2 buta pukul 4am obek dah call ajak pi breakfast. harus le saya mau pegi. rugi kalo tak pergi kan. so, pagi ni siap awal2 sikit then pergi le breakfast dengan obek. saya makan roti canai dengan milo ais, obek makan mihun letak telor goreng dengan teh o suam. hujung2 dia sebat air milo ais saya pulak. 2-2 tak perasan sekali saya nak minum tengok milo dah tinggal sekerat. chisss... sungguh tak ku sangka. makanya saya kena minum air teh o suam dia le pulak. hahahhahaa.... lepas makan pegi keje le. pegi keje dengan hati yang gembira. tapi kejap je. sebab sampai opis tengok pintu tak bukak lagi. chehhh... parapelakon belom sampai opis lorr.. diaorang je yang ada kunci opis. saya takde. takmau pon. payah.
~~
apa lagi nak cerita? owh.. cerita pasal pelakon. takpe la. biasa je tu. ffm pon dah kuar keputusan kan. tapi ffm opis belom dapat keputusan lagi nk bagi kat sapa anugerah pelakon terbaik tu. hehehehe...
~~
ok la. nanti sambong lagi. saya pening ni mikir banyak perkara. berserabut otak taktau nak cakap kat sapa. cakap kat nezha takde respond le. hahahhaha..malam tadi dia baik. golek2 je. love him so much!
~~
happy weekend to everybody!
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

5 comments:

Hazelsyd said...

hi saya,

meh cakap kat i.. bukanlah bz body, but becoz i know how it feels like when we have too much in a plate and wanna talk/get opinions but no one seems to be willing to listen or help. i may not be able to help tho but at least i can listen.

any cases tho, just calm down and slowly chew away what's in yr plate yeah.

MOKCIK AZWA said...

Relak la..tengok macam mokcik ni..sekali seminggu jer dapat jumpa cik abe ngan anak2 tau...huhuhu

Betul sangat tu, tok sah nak majuk2..rugi jer..kalau lembut hati, kan untung tu obek ajak breakfast kol 4 pagi..sahur ker aper nie hahaha...

Selamat berhujung minggu...

meowwmania said...

alolo...majok la pulak

bagus nezha! len kali klau mama kamu majok lagi abaikan saje hahahah

~dARlee zURiS~ said...

merajuk lah selalu.ti muka tu cepat kedut,terus obek larik.ahaksss ;P

saya said...

hazel/azwa/meow/zuris--majuk2 manja la.. kadang2 terasa juga hati tu walopon cuba2 nak happy go lucky!