mari mencari....

Google
 

Wednesday, October 27, 2010

penat, lapar, sakit ati...


hello...

aaummmm... tu nampak tu harimau jadian tengah marah tu. ya tuhan..apa masam beno mukanya takde nak senyum lansung??? tu gambar pagi tadi..masa nak pergi keje. standard le.. member sebok nak baring2 suruh garu saya pulak tak layan then cepat2 nak keluar. maka marah le member tu kan. hehehhee.. alolololooo..sayang dia. dah garu banyak dah nak juga selalu garu. tetiba rindu sangat pulak kat dia tu. rasa nak cubit2 pipi dia tu la ank pelok2 kuat bior sampai dia jerit2. owhh..sayang nezha bucuk macin. huhuhuhuuu..
~~
apa nak cerita ye. owh..semalam saya balik rumah ma. ada hal sikit le. penat. macam nak pengsan walhal bukan la jauh sangat pon balik rumah ma tu. tapi sebab nak settle hal cepat kena la kejar sana sini. dah buat appoinment dengan orang yang nak dijumpa tu. boleh orang takde. sungguh menyakitkan hati betol. sampai2 je anaknya kata ayah takde. kitaorang ingat kuar kejap, sekali katanya pegi ke sg.besar.. malam2 baru balik. maunya tak, baru kuar lepas isyak walhal kitaorang dah janji nak datang jumpa lepas isyak. saya macam nak maki je. dah maki pon..tapi dalam hati la. bengang gila la. dah tau ko nak keluar tu apa la salah ko inform kitaorang ni. tak le saya terkejar2 balik ke sana malam2 buta. susah sangat ke nak angkat talipon tu inform. takde kredit ko miss call je la tau le kita call back. mana saya tak geram. sakit hati sangat tau. mula la tu kang nak mengata. pegi surau 16kali sehari tapi janji tak reti nak pegang. bongok! ma tengok muka saya semacam je dia pon kata jom balik. saya nak je berckp dengan anak dia tu tapi kang budak tu ponbukan tau apa cerita. buat tambah sakit hati je. so, balik rumah, makan bahulu 3 bijik dengan milo ais then tido. sebelom tido sms obek mengadu. hwuaahhaha.... bukan apa..saya paling benci orang tak retinak tepati janji ni. kalo bz cakap bz, kita set lain hari. kalo ko nak kuar ada emergency call or inform le orang ni cakap cancel janji. kan senang. tu mujur dekat, kalo jauh2 camne? haaa..jangan tak tau dia ke sg. besar tu nak buat apa? ingatkan ada le sedara mati ke apa ke rupanya nak pergi berurut! puiiii.... nak menyumpah kang lain lak ceritanya kan.
~~
pagi ni bangun macam biasa. tapi kuar rumah ma awal sikit la. ingat nak terus pergi keje tapi tengok awal lagi then agak2 sempat baik rumah. so, saya divert balik rumah dulu jenguk nezha busuk masam saya tu kene tinggal malam tadi. sampai2 je terus pelok kuat2. lepas tu baru pergi keje. mujur tak jammed sangat hati ni. kira ok la. call obek kejut dia bangun. dia keje malam tadi pukul 2am baru balik. call dia bangun, then sayapon masok opis buat keje. by the time saya tengah type etry ni ada monyet datang mengendap. konon2 buat nak pinjam ruler. huh.. berpuloh2 ruler kat opis ni kat saya jugak nak pinjam sambil mata jeling2 monitor. pui.. lantak la. pedulik hapa! yg ko tu print personal items banyak2 boleh lakkan? siap print colour lagik. ada aku kesah???
~~



pandangan sisi. mana idongnya? tadekkkk..ilangggg.... hehehhehee...
~~
so hari ni lapar la. tadi dah makan balance biskut 3 keping. tapi still rasa macam lapar lagi. arghhh.. apakah itu tanda2 nak mok-mok? owh..tidakkkk... ok, jusco sale sekarang ni sampai early november. tetib aje masok bab jusco kan. spoil. obekkk..nak sopinggg...
~~
apa lagi nak tulis ni? entah la. tetiba blank. nanti la sambong. selamat berkerja. dan sila pegang janji sekiranya anda ada buat janji dengan orang kalo tak kene kutuk free2 je. ingat tuuuu....
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Happy belated birthday kak

meowwmania said...

nezha idung kemek hehehe...cyg nezha!

eh jom soping kat jusco sesame *wink