mari mencari....

Google
 

Friday, October 1, 2010

sakit kepala la..


owh.. sangat comot ok. ni muka pagi tadi. baru bangun tido. dia mesti tido atas kerusi plastik dia tu. entah le mata dia kat mana tu tak nampak pon. tutup mata le tu kot. hehehehe.. comot... tapi comel (for me le), tapi yang pasti sangat nakal tak terhingga.
~~
apa nak ceita hari ni. semalam pon pose kan. balik tu singgah pasar malam. mujur ada parking dekat dengan pasar. so beli la. beli nasi putih, letak laok ikan masak apa ntah, tak tau, dengan sotong sambal tumis 4 ekor. total RM6. lepas tu beli murtabak, kuih hitam kecik2 singgit dan air soya bean. wahhh..meriah makanan berbuka semalam. sampai rumah terus capai penyapu. air tumpah lagi hari ni. saya rasa dia main air celup2 kaki agaknya dalam mangkok air tu. tu le pasal tumpah. geram betol. lepas lap2 semua kemas lebih kurang then azan pon bergema. wahh.. sedut air dulu le. lepas tu makan nasi. tak habis. tak larat. air pon tak habis. murtabak lansong tak makan. kuih hitam kecik2 makan 3 ketul. tu je la. lepas berbuka kepala sakit. berdenyut2. terus mandi dan tidor. huhuhuh..sahur pon tak hari ni. sabar je la. tak boleh nak bangun le pulak. harap larat le hari ni. ni kepala pon tak berapa nak sedap sangat. berat je rasanya.
~~
balik ni banyak keje le pulak. petang ni mesti nak kena beli makanan dan litter sand. sah habis dah. aduhhhh.. leceh betol. esok pon bz jugak. ye..sabtu ahad ni saya bz. obek lak takde. keje kat cmrn. haihhh..bila la dia nak balik ni. rindu la. ehh.. tercakap lak. hahahhahaha....
~~
orang kat office? jangan cerita la. malas.
~~
keje banyak jugak hari ni tapi saya tak larat sangat la..taktau kenapa ni. aduhhh.. beratnya kepala..
~~
ok la.. sikit je tulisan hari ni. tak larat la. nak balik bolehke? opis ni regulation lain sikit. sapa cuti kene potong gaji. hahahhaha....
~~
i love you obek.. (cepat la balik, nak ngadu2 banyak ni)
i love you nezha..(tolong jangan sepah rumah la. penat la)
i love all of you..(have a nice weekend)

3 comments:

meowwmania said...

owh nezha leh geng ngan baby mushuk, kalau minum air tak sah kalau tak tumpah mmg kompem dia celup kaki kat dlm tuh, dua2 kaki dpn yer huhh!

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..siannya sakit kepala.
banyak rehat yerk.
banyak sangat kijer nie.

hero-hero kat umah.
suka curik minum air dalam baldi mandian.
geramm betol

MOKCIK AZWA said...

hehehe...beli makanan banyak, bila time makan tak larat yer..ciannya sakit kepala la...[bunyi macam iklan la pulak hehehe]

get well soon ya..