mari mencari....

Google
 

Monday, October 11, 2010

takde isu apa pon.. tatap je budak yang tak basuh muka pepagi ni..



alolololooo... wahhh..sedih.. sedih tengok muka seposen dia tu pepagi ni kan. hahahha.. tu gambar pagi tadi. fresh2 lagi tu panas2.. huh.. pagi tadi dia betol2 buat peel la. panggil2 bangun kuar bilik dia takmau wooo.. saya panggil dia gerak2 badan tapi gerak kasi baikk punya melengkor. sabor je la. then kejut2 lagi, dia kelip2 mata je. mata pon tak nampak entah le kat mana. terkebil2 je mata dia pagi tadi. nak taknak kena le dukung.. ayat wajib kalo dukung, alallaa.. siannya dia baby baru lahir ni tak larat jalan lagi cian dia ye.. nak kene dokong ye. hahahhaha.. baby baru lahir katanya. hishhh..manja la kononnnn... then sambil saya siap kat depan on tv dia lepak kat pintu tu la. tu pon fav spot dia tu. duduk tersandar senget. enta le apa peel. lepas tu saya nak kuar pintu nk pegi keje dia takmau gerak lak. kena tolak2 bontot dia pon dia buat dek je. memag betol2 la mamat ni pepagi ni tadi tau. eeeeeeee.. ikut ati takmau pegi keje. nak dok je merap pelokdia tapi apakan daya nezha bucuk macin.. belom masanya kita nak berlepak2. heheheh..
~~
so, weekend korang camne? menarik? tertarik? menolak? tentu la macam2 cerita kan. saya biasa je la. macam2 hal jadi. ada suka ada tak suka. nak buat camne kan. owh..hari ni saya pose lagi. nak pose senin khamis pulak la. hehehhe.. insyaallah..selagi larat. kalo tak larat makan je la kan.
~~
weekend ni kecoh je la pasal 101010 tu. haihhh.. ye..tau.. lama2 sekali baru muncul tapi dah macam kecoh bebeno. relax2 la... owh..tengok gak angkasawan kawen. fuhhh.. apasal tak buat je terus siaran lansung dari bulan? baru real. hehehe.. apapon, doakan yang terbaik untuk semua orang.
~~
obek.. seperti biasa buzy la. dia lupa kena buat quo pagi ni baru le terhegeh2 nak buat. hambekkk.. tu le. banyak sangat benda nak handle sampai lupa. sian dia, tapi kadang saya geram gak kat dia tu tau. hahahhaha... best la kalo marah2 dia sebab dia diam je. hehehhe...





macam muka garang je kan. memang dah jadi garag dia ni sekarang. bab menjawab.. bukan main, nombor satu sekarang. dulu kalo kita haip2 dia, dia diam je.. sekarang saya baru nak haip dia..dia dah menjawab dulu. ngeowwwww..katanya. sora dah le kasar. ahhh..sayang budak bucuk ni.
~~
apa lagi nak tulis. entah le....takde idea. totally blank. badan je kat sini otak menerawang ke tempat lain. semalam baca dan tengok berita pasal excident bas banyak2 tu kan kat alor gajah tu kan. kesian ye. kenapa la boleh jadi macam tu. terlalu laju agaknya then dah tak boleh control. aganya la. aduhh..pikir la. tu nyawa tu yang dibawah. hutang duit bayar duit, hutang nyawa? nak bayar dengan nyawa sapa? lagi sedih orang yang tak kena mengena pon turut jadi mangsa. tu la.. kita drive elok2.. ingat orang2 (dan juga binatang) yang tersayang.
~~
tapi pelikkan.. tak habis2 lagi orang buat open house. bukah takat open house, open taman, open apartment, open kawasan bagaiii.. haihh..sudah2 la tu. syawal dah berlalu lama dah. ni dah nak raya aji pulak dah. bawak2 bersabor. kot banyak beno duit belen tu simpan le sikit. esok raya haji sambong buat open house ye?
~~
office? ahhh. jangan cakap la. last friday bertekak dengan sekor nih. suka beno nak take over benda orang. tak paham betol. buat keje masing2 boleh tak???
~~
kejap lagi birthday saya. sila siap sedia untuk pos hadiah ye. sekian pesanan ikhlas untuk hari ini. hahhahaha...
~~
i love you obek..
i love you nezha...
i love all of you..

5 comments:

meowwmania said...

hahahah...suka tgk muka nezha poyo jer huhu..nezha saje la tu nak manja2 kan nezha kan..

rajin dia puasa, tahniah yer...taun ni kite xdpt nak wat pose nam keadaan x mengizinkan sedey jer

oh ye! hepi birthday in advance to you, smoga sentiasa sihat dan gembira di samping insan dan haiwan peliharaan tersayang peaceeee.....

Misz Pinkie Winkie said...

hepi besday 2 u.
budak muchuk n tembam dibam2.
sila bagi adiah kat mama yerk.

alolo..
muchuk betol muker dia tue
tapie tetapla hensem boyy

~dARlee zURiS~ said...

amboi.garangnye muka nezha.marah apa lah tu.

haah kan.seriau je dengar eksiden2 bas nie.
kesiankan org2 yg tak bersalah meninggal sbb salah orh lain.

besday?bila?harinie?
hepi besday lah
yg ke 18kan?muda g ;)
ti ajak obek dinner best ek
hehee..

Hazelsyd said...

hi saya,

owh so ada lagi eks jamuan raya open house? depa buat banyak kali ker open house tu sampai lepas bulan syawal? or ntah2 depa baru berkesempatan nak buat majlis tu (sbb tak dapat cari time)..walaupon dah melepasi syawal. to me that's fine..

ha ah pasal accident tu...huh..kadang2 org lain nyer kesilapan yg tak berhati2 on the road yg mengorbankan nyawa org lain..aduhh takot laa camtu kan..but then again, ajal maut kita tak dapat elak kan..

besday? bila? bila?? dah ready nak buat party kangaroo dah ni hahaha

saya said...

meow/pinkie/zuris/hazel--birthday say alambat lagi la..hujung bulan. hehehe..saje gatal inform awal2.