mari mencari....

Google
 

Wednesday, November 24, 2010

bosannyaaaaaaaaa..

ya allah ya tuhanku..
bosannya dok kat sini. serba tak kena lah. tak pernah rasa menyampah yang macam ni. adoiiiii...
~~
anyway.. dalam pada menyampah2 tu kan.. harus le kena teruskan jugak. hui..jangan cerita la. rasa nak blah je dah ni. tak tahan lah. hari2 doa supaya cepat waktu berlalu.
~~
apa nak cerita? semalam balik macam biasa. now takde nak tunggu2 balik lambat dah. buang karan makcik je. baik balik cepat mengulit kucing ada paedahnya. semalam ok. rumah pon kurang bersepah. uk-uk pasir pon ok. ada tumpah sikit2 je which is acceptable. air pon tak tumpah. makanan pon ok. ada sepah sikit2 je. biasa le tu kan. nezha pon ok. saya buka je pintu dia dulu melompat terejal2. suruh dukung la nak tengok luar. haihh.. dukung le kejap tengok luar bagi dia panjat gril pintu tu. suka la tu. gedik semacam. lepas tu kemas rumah. since semalam tengok macam bersih je say atak mop. just vacuum je. malas yang benonya. hahahahha.. lately mmg takde mood selalu. mondom lah! lepas kemas2 tengok tv kejap then mandi. by 8pm obek datang bawak pegi dinner. dinner ke mana kita? ke alamanda le pulak malam tadi. hahahah.. lama dah tak pergi sana. memula ingat nak makan kat food court. saya ok je. boleh makan popia crispy tu. sekali orang tua tu takmo pulak. haihhh.. ikut je la. aiman tak kisah. last2 makan kat anw. bluwekk..tak sedap dan mahal. try le yang dia promo tu apa ke namanya giant mozza ke apa. adohaii..lenyor. tau tak lenyor.. lembek, soggy..mcm tu lebih kurang. chehh..tak menyelerakan lansong. daging pon keras kejung. takde star nak bagi. mekdi tu 100kali ganda lebih bagus sedap dan fresh. saya tak pernah dapat mekdi yang lenyor. mesti bersih dan nampak segar. arghh..takmau makan anw lagi dah. bukan kali ni je.. last time pon macam tu jugak. aiyokkkk...
~~
lepas makan, pegi ronda2 kedai. masok kedai kasut, try kasut, masokkedai baju, acu2 baju, masok kedai henbeg, try test henbeg. tapi belinya idak. adalah satu stress yang melampau ye.. dah try test tak beli. adoiii.. pengsan! hahahhahaha.. takde la. saya pon just try my luck je..mana tau kot bulan terang dapat le seketol dua malam tadi. tapi sekian. obek kata jangan buat muka dugong.. kita survey dulu nanti kita beli. huhuhu.. dugong le sangat. mencik tau obek nih. anyway.. obek pegi johor pagi ni. pagi tadi dah kejut dia pukul 4am. sian. semoga segala urusan berjalan lancar ye. amin...
~~
lepas pusing, balik la apa lagi. obek pon nak rehat. saya pon dah mengantok. walhal baru pukul 940pm tu. hahahahhaha... tengaok tv kejap, garu nezha then terus tido. mimpi apa ntah. hari2 mesti mimpi kalo tak mimpi nanti tak sah. pukul 4am saya terjaga tu nezha pon sebok la pulak nak mengendeng2 kat kepala saya. sampai saya pulak tak merasa bantal tu. udah dia pulak nak take over. ini sudah lawan tokey. last2 saya amik bantal lain la. rebut dengan dia pon takde maknanya. geramlah!
~~
hari ni pegi keje jalan jem jugak. haihh..hari2 pon jem lah. tapi takpe la.. dah memang macam tu kan nak buat camne. nanti le saya jadi surirumah boleh dok rumah je. ehh... surirumah lak tetiba je kan. hahahhahaha... sehari dua nak le dok rumah. hari2 bertahun2 mau buntu otak saya. adoiiii... takmau lah. mesti nak keje juga. asal dapat jumpa2 orang jadi la.
~~
apa lagi nak cerita. tu je la kot. takde mood. menyampah! obek..balik la cepat.... uwwaa.. tapi obek kata jumaat baru balik sini. double uwaaaaaa.....
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

6 comments:

MOKCIK AZWA said...

psst...pssst...semalam saya pun di alamanda! Yes berada di food court menapau yong tau foo..dan lepas itu makan aiskrem BR hehehe

meowwmania said...

oh masih koje lg ke kat situ ingat dah blah huhuu...

sabo la yerk...cpt je skrg masa berlalu ;)

p/s: macam da lama je x tgk nezha hurmm...

~dARlee zURiS~ said...

kiranya bulan gelap lah malam tadi ek.hihii...
zuris mmg tak suka anw.tp root beer dia tu ok gak ;)

Ummi said...

cik leeya, jangan lupa jemput saya ye untuk majlis makan-makan itu hehehehe :)

beli barangan hantaran ke?

Hazelsyd said...

hi saya,

sabar yer ngan kebosanan di tpt kerja itu..tak lama lagi dah kan..

Misz Pinkie Winkie said...

alolo siannya.
ingat dah berhenti.
takpelah....jgn pk banyak2
nantie kena darah tinggi plak