mari mencari....

Google
 

Tuesday, November 23, 2010

its just another day..

hello..
apa nak cerita hari ni? ala..semuanya biasa2 je.. takde apa pon yang menarik. semalam balik macam biasa. balik2 kemas2 rumah. saya sudah dapat itu hadiah la dari nezha. haihh... dah lama tak bagi hadiah ni semalam dia bagi pulak. geram betol. sabar..sabar... sabar itu separuh dari nama sabaruddin tukang kasut. ehh..silap. hehehhee.. anyway.. hadiah utama berupa beberapa ketul yang masih lembek2. chehh..sorry la kot ada sapa yang tengah makan time baca blog ni. hahahhahaa... geram betol la. buat peel betol dia tu. jadinya sepanjang masa saya mengemas tu dia duduk diam je la kat pintu. kata orang bersalah.. harus le duduk diam2 kan. cuba kalo tak.. dia le yangjadi tukang kejor vacuum tu. dalam pada bebel2 tu kerja jalan jugak. bebel pon takde maknanya. buat je la. bising2 buat apa. haihhh.. lepas tu duduk kejap tengok tv. pukul 8pm tu obek sampai amik pergi dinner. lalalallaaa...
~~
ingat nak dinner kat mana. taktau le takde idea dah. pusing2 terus udah sampai ke kl peginya. haihhh... entah obek bawak pegi mana. area2 kg baru tu le. makan nasi biasa je. makanlaok ikan keli goreng rangup2. sedap. then makan sate jugak. hehehhee... then balik tu beli ice cream. sedap! lama dah takmakan ice cream. perisa kelapa. hehehehhee... lepas makan terus balik. takde pegi pusing2 mana pon. obek dapat call nak kene pi tegok site. haih..orang baru nak dating2 ni. takpe la.. pegi la keje saya pon dah mengantok time tu. obek hantar balik, saya tengok muzik2 kejap, entah le hapa2. tak best lansung le muzik2 sekarang. tak excited lansung. tak macam zaman dulu2. lagu pon ntah hapa2. ahhh..lupakan. baik le tido. masok bilik, pelok nezha, tidorrrr... ada mimpi. tapi entah mimpi apa dah lupa. pagi bangun awal. tak le awal. macam biasa je la pukul 530am tu dah terkebil2 bijik mata ni ha. call obek kejutkan dia pukul 630am. keje, keje..jangan tidoooo je. hehehehe...
~~
sebelom sampai opis tadi pi singgah esso kejap beli mineral water. beli 2 botol. 1 botol 2.40. dengan roti 1. sekali scan2 orangtu kata 3.50. hah?? biar betikkk????? saya kata ada diskaun ke? kalo tak dah sah2 ko salah scan price ni. ye la.. air ye dah 2.40 x 2=4.80 kan.. dia kata ye kak, ada diskaun. kalo amik air 2 dikira 1 harga. wahhh..bagus2. apa tak bagitau awal2 tadi.. hahahhaha...
~~
sampai opis--->>>boring!
~~
apa lagi nak cerita. lapar nih. rotii tadi beli pon tak bermakan. kureng sikit la nak makan sekarang. kena betol2 selera dan mood baru nak makan. tapi... tak gak kuruss.. apakah??
~~
ok..hajat nak makan sandwich belom kesampaian. macamkan susah beno nak buat sandwich tu kan. hehehehe... leceh le nak beli roti 1 buku tu tak boleh habis. nezha bukan nak makan sangat roti. kalo cheese kek ye le dia nak. membazir. bias abeli mesti takhabis. kalo sempat sampai weekend saya bawak balik rumah ma. tak le membazir sangat. tapi kadang lupa bawak balik, dah berkulat mcm tu je. paling kuat saya makan 4 keping roti tu je la. nak beli sandwich yang dah siap? subway. amboi..mahalnya. walhal roti je letak tomato letak salad tu je dah 7-8 hengget. ahhh.. tak kuasa la. yes, call me kedekot sometimes tapi tengok keadaan jugak la. hehehehe..
~~
ok la.. nanti sambong lagi. bosannnn.. eh..lagi berapa hari ni. saya buat makan2 nanti korang nak datang tak?
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

4 comments:

MOKCIK AZWA said...

waka waka...memang tak patot itu nezha kasi hadiah itu macam...kasi hadiah duit ka emas ka okes gak wahahaha

aisey...two for the price of one...bagus tu...jimat duit kita kan...hehehe

ok have a nice day Leeya

Hazelsyd said...

hi saya,

how are you?

euwwww takyah la citer ngan detail hadiah utama si nezha tu hehehe nezha pentamak kasih sayang?? hahaha bagussss nezha!!

roti tu kan, apa kata sehari sebelum expiry date dia, u masukkan dalam peti ais..dia tahan longer la...then nak makan toast kan dia..i pon buat gitu gaks sbb kadang tak bermakan gaks roti tu

u nak buat makan2 tu, count me in okkey!! tang makan2 tu takmo ketinggalan of kos hehehehehhuhuhuhuu

meowwmania said...

hehe...da lama xdgor citer nezha bg hadiah tup tup kuar lak citer itu kira mcm wish come true gituh hahahah

wat makan2 apa tu? ada org dtg merisik ke? tak pon bertunang? keee ko kawin???

sila jawab.

saya said...

mokcik--kalo benda yg menjimatkan mesti kita sukakan..

hazel--ye? simpan dlm peti ais ye? ok2..nanti saya try

meow--u memangg.. geng le dgn nezha sebab suka buli saya.