mari mencari....

Google
 

Wednesday, November 3, 2010

nota ringkas..

apa nak cerita ye.. persoalan yang masih tergantung2.. tapi kan.. susah nak cakap la. banyak je anasir2 luar yang menyebabkan kita lak kene berhadapan dengan perkara yang tak best..macam yang saya alami tu le. hishhh.. bila le nak insaf...
~~
dah berapa hari tak menulis. fed-up. fed-up dengan kerja. kerja ni ok..tapi management yang macam.. macam apa ye? hehehehe..kutuk lelebih kang im still working here. if nk telungkop tggu i blah dulu. huhuhuhuhu...
~~
nezha sihat. walafiat. nakal. degil. berak merata. geram. sabar. ggrrrrr... actually dia nak bangun berak, dia dah kejut saya pon tak saya yang tak sedar2 sebab ingatkan mimpi. sekali dia meowww kuat baru le saya melompat. baru tengah duung belom sempat bukak pintu dia dah melepas daaa..plupp katanya... sabar je la. buat peel betol mamat tu. so sebagai hukuman dia tido luar bilik malam tadi. sian dia saya denganr dia garu2 pintu nak masok tapi saya buat keras hati je. owh..sambil nangis juga. dah pagi tu baru saya bukak pintu. dia punya meluru masok jgn cakap la. sayang nezha. im sorry, but u must say your sorry too. huhuhuhu..
~~
obek? sihat alhamdulillah. makin banyak kerja. biarkan la. saya pontakde mood sangat nak keluar2 tu. dok rumah ngadap tv then tido. tu je la. dinner pon dah kurang kadang2 je. hishh..ada harapan kurus ni. yahuuu..
~~
saya? sengal seperti biasa.

6 comments:

meowwmania said...

kesiannya tensen kat tmpt keje, terbawak2 smpai ke rumah kan...sabar yer jgn pk sgt, tgk je muka nezha tu lelama wat terapi hehe..

Hazelsyd said...

hi saya,

yeap betui tu...main2 ngan kucen ni boleh jadik terapi kan..syiokkk jer gitu..now i'm already thinking of having a pet, kucinggg comeyyy...balik sok, see how...hehehe

anyway, chill yeah...

~dARlee zURiS~ said...

harap semuanya akan berjalan dgn baik ye
:)

Ummi said...

sabar2 ye di samping tu cari keja lain gak ok :)

saya said...

meow/hazel/zuris/ummi--tq for your concerns. amat hargainya. ni tgh sabar sambil mainkucing le ni..sambil carik koje baru..doa2kan la. aminnnn...

saya said...

meow/hazel/zuris/ummi--tq for your concerns. amat hargainya. ni tgh sabar sambil mainkucing le ni..sambil carik koje baru..doa2kan la. aminnnn...