mari mencari....

Google
 

Thursday, November 11, 2010

terlupa le pulak..

source : google image

heheheh..sorry, sorry.. terlupa le pulak nak update blog hari ni. ala2 bz gitu. cheh.. mencik lah. dah2..takmau mencik2..nak happy2 je. anywayyyyy.. hari ni bz gak le kan. baiasa je la tu. perot tak berapa sedap la dari malam tadi. malam tadi lepas dinner tu perot bunyik2 gong-gong-gong.. angin kot.. sapu minyak angin ada lega sikit tapi takde lak dia putttt prottt pottt potttt ke apa kan. tu yang sakit perot tu. tido dalam keadaan yang tak selesa sangat. makan apa malam tadi yang sampai sakit perot tu. makan biasa je. makan char kuey tiow dengan obek, then makan burger, hehehehee...makan banyak kot tu le pasal sakit perot. tak le.. char kuey teow tu makan sekerat je. tak sedap le. udang dia rasa macam ada bau. tu yan makan burger pulak tu. belom habis makan lagi dah perut dah gedung gedang. haihh..macam2 hal. balik tido je la. owh..pelok nezha dulu la mana boleh tak pelok dia. pas tu suruh dia tido jejauh sebab saya tak selesa. hahahhaa....
~~
pagi ni bangun lambat. liat betol. then jalan pulak jem melampau. dari nak kuar depan rumah pon kreta dah berderet. sabar je la. jalan depantu kadang clear semacam je. kadangtu jammed pack sampai tak bergerak. entah le apa kenanya. ke sebab hari ni result upsr kuar tu so semua ibu bapa nak pegi sekolah anak? saya baru kejap ni je pon pukul 3 ni tau ha result kuar hari ni. ahhahaha.. tak mengikuti perkembangan dunia lansung. kepada adik atau anak atau sedara sepupu sepapat sesapa yang amik upsr tu saya doakan semoga berjaya... lepas sudah satu peperiksaan penting dalam sejarah pembelajaran . sekarang budak 5a belambak2.. patotnya kat result tu tulis le kan dia dapat A tu berapa % markahnya. hahahhaha... apapon harap semua ok2 je la.
~~
obek... seperti biasa bz. owh..dia pon sakit perot jugak pagi tadi 3 kali melawat mr. tan katanya. hahahhaha.. so sah le makanan semalam tu ada problem sikit la agaknya. hari ni obek kerja sekitar2 kl ni je tapi merata perginya. pagi kat sini, tengahhari kat sana, petang kat sinun. huii..tu kalo kira jalan terus lurus highway mau dah sampai penang agaknya tu. takpe.. kerja la selagi larat. saya doa semua berjaya. aminnn ya rabbal a'lamin...
~~
by now tengah hujan lebat kat sini. terus terbayang nezha. dia tak suka hujan2 gelap2 ni. penakot. dia gelap takpe, jangan cuaca gelap. nanti dia dok menyorok bawah meja, bawah sofa, belakang almari. sian dia saya takde nak pujuk2 dia time hujan ni. uuuhuhuhuhuuu.. i love you nehza. dok rumah baik2. jangan nakal2. lepas makantido ye. dan... tolong... tolong jangan sepahkan rumahhhhhhhhhhhhhh.. tak larat nak kena kemas hari2. bagi la chance saya cuti sehari dari mengemas rumah tu. pleaseeeeeeeeeee...
~~
pada kawan2 yang doakan saya dapat kerja baru tu terima kasih banyak2. moga allah yang membalas jasa baik anda semua. kalo saya dapat nanti saya bagitau kat blog ni. hehehehhe...
~~
apa lagi ye? owhh... tu je la kot. sayang anda semua!!!
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

zuris pun tak tau result upsr kuar harinie.
sejak takde adik2 yg ambil exam tu..mmg tak ambil tau lah ;P

balik karang mkn pil chi kit teck aun ye

Hazelsyd said...

hi saya,

perut angin tu, cuba sapu minyak angin kat pusat..

si nezha pon penakot? yeaaaa nezha & me can fren fren dah dua2 penakot! hahaha

Hazelsyd said...

owhh lagi satu nak tanya, nezha takut dak derma darah?? kalau takot, okeyy kompemmm satu geng ngan i! hahahahah

saya said...

zuris/hazel--thanks..saya mmg hari2 letak ubat angin kat perot..