mari mencari....

Google
 

Thursday, December 23, 2010

assalamualaikum ya sahabats....

assalamualaikum..

terlebih dahulu nak minta maaf sebab dah terlalu lama tak update blog ni. aduhai..tak cukup masa dan tak cukup kaki tangan kepala tenaga semuanya lah. nak peganga lappy pon tak sempat ni. hari ni baru berkesempatan nak jenguk2. email.. tu dia..sampai melimpah2 dari inbox. hahahhaa.. ok..itu tipu tahap gaban namanya tu.
~~
anyway... kepada kekawan yang bagi email address saya dah emailkan jemputan. cuma maaf sekali lagi sebab terlambat sangat2. harap sudi hadir lah ye. kata suka makan2, jadi haruslah menghadirkan diri ye tak? buktikan!! buktikann!!! hehehehe..
~~
nezha ok je..walopon agak terabai sikit sebab kesibukan tu tapi jangan lupa dalma pada sebok2 terabai tu dia tetap memberi hadiah berak di sofa selambak. ya tuhan..saya dah tak larat nak bercakap dah time tu. tak terkejar rasanya. tapi apa boleh buat, cuci sajor lah kan. hhuhuhuhu...nezha..nezha.. itulah penawar buah hati jantung limpa hempedu saya.
~~
rasanya setakat ini dulu tulisan untuk hari ni..taktau sempat ke tak nak pergi melawat blog kawan2 semua. kalo sempat nanti saya pergi ye..kalo tak sempat, minta maaf.
~~
akhir kata... jemput datang ke majlis makan2 dengan keluarga semua... kehadiran amat dihargai..hehehehe... assalamualaikum.
~~

5 comments:

Ummi said...

alahai tak boleh pergi sebab dah balik perak, anyway

selamat pengantin baru, semoga bahagia hingga ke akhir hayat, amin

lepas ni suruh obek plak basuh berak nezha tu ye :)

Misz Pinkie Winkie said...

selamat pengantin baru sahabatku.
ala..nak jugak kad.

bagi alamat kat sinie bleh tak?

Hazelsyd said...

hi leeya,

selamat pengantin baru, moga senantiasa bahagia dan tabah mengharungi hari2 mendatang bersama obek terchenta ke akhirnya...

thanks sooo much for the invitation...aiseyy saya tak dapat datang la..jauh diseberang laut lagik..anyhow, it's your thought to invite me is what i appreciate most! thanks yer!

alaa orang nak gi muar laa..takperlah, have a blessed day on that big day of yours..senyum2 sokmo taw! baru naik seri2 muka hehehe

take care!!

meowwmania said...

amboii nak jadik pengantin baru ropenya dia...awat tak bgtau awal2 ingat makan2 bese jek, kite da ada plan lain ler...

xpelah..nnti upload gmbr bebyk ekk ;) tak dpt dtg dpt tgk gmbr jadik ler

saya said...

ummi/pinkie/hazel/meow--tq semua. sayang anda semua. gegambar nanti je. kene pilih2 dulu malu lah.. hahahhaa.... tatap je la gambar nezha tu puas2 dulu