mari mencari....

Google
 

Wednesday, December 15, 2010

hehehehhe..hello...

aduhai...sorry, sorry ye dah lama tak menulis.asyik tak sempat2 je ada je kerja yang nak dikerjakan. hahhahaa.. anyway, harap semua orang sihat walafiat hendaknya. nezha ok, makin hari makin pemalas. makan tido makan tido..taknak tolongkemas rumah pon. tolong sepah ada. sabor je la.
~~
obek still buzy. asyik2 buzy je la orang tua tu. ni kereta dia rosak. gear box pecah katanya. hambekk.. kena 6k. bye2 duit terbang melayang. apa nak buat. nak tak nak kena gak repair kalo tak camne nak bergerak. nak naik kereta lembu kang tak tau pulak pukul berapa dia nak sampai kuantan ke penang ke hehehhe... sian obek. sabar ye obek. sian kat kereta tu jugak. penat berputar2 sepanjang jalan. ni le masa dia nak rehat kejap kat orkshop tu. sayang kereta jugak.
~~
email?? aduhduhduhhh..sorry, sorry..belom sempat lagi. tapi ummi dah dapat kot saya pos. ahhahahaaa...kalo tak dapat saya minta maaf tapi hari tu posmen dah call saya kata dah hantar. anyway...... saya nak scan dulu scanner ntah ke mana2.. insyaallah..saya email tak lupa punya lah!
~~
apa lagi nak tulis i. tu je la kot. sekadar memenuhi ruang penulisan ni. sorry again dah lama tak bertanya khabar. byeeeee...
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

3 comments:

~dARlee zURiS~ said...

swudah tiba masa uk tukar kete baru tu.hihii..

Hazelsyd said...

hi saya,
mana ni? tak dapat2 pon pos jemputan nyer? hari2 kiter check post box tau!! hahahaha

MOKCIK AZWA said...

jemputan aper nie???

mokcik punya ada tak huhuhu...jgn lupakan daku tauuu....hehehe