mari mencari....

Google
 

Tuesday, January 25, 2011

ok, saya merajuk! so what???...



haa.... merajuk katanya... tu nezha cakap la..bukan saya. saya ok je ia tu je yang tak ok terejal lebih. sensetif melebih2 le pulak sekarang tak boleh silap sikit merajuk lari duduk sudut dinding bengkokkan badan. aduhaiii...kenapa la jadi macam ni. manja sangat. lepas pujuk2 semalam dah ok dah. tapi nak mengekor je la kejenya. sampai saya uk-uk pon dia ketok2 menggaru2 pintu toilet menjerit2. haihh..sabor je la. terbantut hajat tau tak. anyway... dia budak baik, manja. sayang dia...
~~
apa nak cerita. semalam macam biasa la. semalam saya masak dinner tau. hahahahhaa.... ikan masak kicap, sambal cili api ikan bilis rangup2 dan tumis kobis campor telor. buat air teh o suam.
haa...disebabkan sambal cili api tu pedas, makanya saya makan sikit je dan sakit perot. spoil betol. so, obek yang habiskan. lepas isyak, obek pi keje lagi sampai le ke pagi buta. hehhehehee... saya dok rumah dengan nezha layan tv. tengok cerita apa ntah. owwhh.. cite melayu susuk amanda namanya. hehehehhee.. sesekalilayan boleh le jugak. hentam je la. obek balik pukul 1am tu, dia belikan roti canai sebab saya memekak perot sakit. ehh.. orang sakit perot bukan lapar la. haihhhh... tapi makan jugak la. lepas tu sambong tengok tv sampai pukul 230am. haa...selalu macam tu la jadi burung hantu.
~~
hari ni obek ada meeting lagi. sian dia. harap2 semua berjaya la. love you obek.





bluwekkkk.... tengok la muka dia tu dengan lidah yang terjelir2 tu kan sapa le yang tak geram. heeeeeee..rasa nak cubit2 tepok2 montot dia tu tau. geram lah. tu muka tengah merajuk tido kat sudut dinding tu jangan tak tau. saya senyap2 datang snap pic tu. hehehhe... merajuk2 pon, saya bancuh milo malam nak tido tu dia bedal gak milo saya. sabor je la.
~~
apa lagi nak cerita ni. otak takde idea la. makanya sebab takde idea setakat ni je la. perot lapar. entah nak makan apa. biskut? nasi? roti? mmmm..tgk la mood camne.
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you

6 comments:

zh-ena said...

teringat umairah bila ena nak uk uk dlm toilet..dia ktuk pintu smp nak tercabut pintu toilet tu..terus terencat nak uk uk hehehehehhe

Misz Pinkie Winkie said...

hehheh,
budak itam tue merajok..
alolo..naper merajok nie..
meh sinie umah aunty kawan ngan dragon..jelir lidah sama-sama
hehhe

Hazelsyd said...

leeya oo leeya,

camana u letak yg note yg boleh tulis2 kat top page tu haa? yg mirror space tu..nak jugakkkk lahhh..letak kat my blog..kot2 tak ter dan nak update, leh tulis situ jer kan hahaha..tadi click situ redirected ker webpage tulisan cina..citer k..

Lieya said...

Alaa la laaaa comelnyee diaaaa....

meowwmania said...

hehe...comey je nezha terjelir camtuh, ilang windu dpt tgk muka budak itam nih hehe

saya said...

ena--tau takpe..mmg terbantut hajat.

pinkie--nak jaga nezha ye? hehehe..nanti saya yg nangis, bukan nezha.

hazel--oo..yg tu.saya pon baru je dapat tau. nanti saya emel cecaranya

lieya--eh..nama sama la. hehehe..

meoww--dia hari2 jelir lidah kat saya..