mari mencari....

Google
 

Wednesday, February 16, 2011

kenapa...

kenapa orang suka marah-marah bila...
~~
kucing2 liar bergaduh sesama sendiri, orang pulak yang terjerit2 maki hamun macam orang gila. kucing tu bukan bergaduh memekak 24jam..paling lama pon 10 minit je. tu pon nak kecoh...
~~
jalan jem dan dah memang sah-sah nyata terang takde tempat lansung nak mencelah untuk ke depan tapi masih nak membebel siap nak tekan2 minyak bagi bunyi kuat. hoi... orang lain pon nak pergi keje jugak laaaaa.. ke ko nak terberak sebenarnya?
~~
terlupa buat sesuatu yang penting bila dah hujung tanduk baru nak teringat tetiba orang lain pulak yang kena marah walhal dah memang salah dia. lu apa hal bro??
~~
argghhhh...benci lah!
~~
kesimpulannya... saya takde mood-lah hari ni.

6 comments:

~dARlee zURiS~ said...

pms kot?
;)

Ummi said...

encik mah mood lari ye, tak pe dia pergi lari kejap aje, karang dia datang balik dengan senyuman yang menawan

kucing akak si beauty, asyik luruh aje bulu, tapi akak tak bagi makanan lagi selain dari friskies, kenapa ek?

ada idea tak?

Misz Pinkie Winkie said...

lecehkan.
kita plak nak kena hadap emosi diorang.
macam-macam..baik2 mood ok..boleh jadik terbalik.

Hazelsyd said...

aloooo leeya,

pengantin baru mana boleyy takdak2 mood ni hahahaha kiddinggg.....chill babe but not cold yea! hehehe

meowwmania said...

kenapa ekk...?? hurmmm....

saya said...

zuris/pinkie/hazel/meoww--tau takpe.. getiklah dengan orang macam tu.

ummi--sudah jawab dalam email.