mari mencari....

Google
 

Monday, March 28, 2011

terkejut cat makcik...



maunya tak terkejut..dah le sedang dalam kesedihan keciwekkan kemenangisan semua pon ada.. hujung2 malam tido baru nak lena gelap2 suram tu sekali terpandang belakang nampak kepala hitam je. mesti le terkejut!!! macam nak luruh jantung.. subhanallah.. nezha..nezha.. rupanya dia tido belakang saya kepala je kat atas bantal..tangan kaki semua entah kat belah bawah gamaknya. udah le ingatkan hantu kepala ke apa. chehhh..bikin suspen le.. suasana tu dah le ala2 suram gitu kan..nampak lak kepala itam je...eeeeee..nezha ni. memang saya terkejut jantung terus debar2 kuat. terkejut2 pon bila dah habis terkejut kita snap la gambar dia tu. menyebok tido kat orang. kerusi dia ada sebok gak nak tido dengan saya. eee..tak malu la budak tu.
~~~
hari ni macam biasa la.. cuaca panas betol tak selesa kan walopon malam. malam tadi obek call. hehehhe.. belom apa2 dah melalak2. buat habis bil talipon orang tua tu je saya ni. hehehhehe... cepat la selasa.. esok selasa yahuuu..esok malam obek balik. kita rabu awal pagi le pukul 2am katanya nak sampai sini. saya mesti tunggu! obek pon kata kat sana panas sanngat. dia sakit tekak katanya. elehhh.. dia tu sakit tekak bukan sebab panas..sebab terlebih smoking. tau sangat la. esok2 saya bagikan puntung kayu api tu kat dia nak sangat rokok kan.. haa..hambekkk..hambekkk... geram betol. duit rokok tu buat beli baju saya ada paedahnya. hhuhuhu..betol tak?? dah le kan kawan kita zuris baru bukak kedai online.. harus nak menyebok gak tengok2 apa baju cecantik tu kan. hehehhee... discount zuris..discountt....
~~~
nezha? biasa le dia. takde yang luar biasa. terejal je. berak taknak kambus. tu akal terbaru dia la. dah le harum 1 rumah. sabor je la. maybe dia ingat saya ada share dgn company glade tu agaknya tiap hari nak kena sembor kasi wangi2. eee..geram..geram.. other than that..dia baik2 aje. setakat menggaru2 sofa dan menggaru speaker tu apa la sangatkan. ggrrrr...






apa lagi nak cerita ni... takmau la cerita benda2 yang menyakitkan hati. nak cerita yang best2
je. menu? mmmmm.... takde selera la.. lapar tu lapar..tapi entah le. semalam sabtu ahad memang dok rumah je la. paling habis kuar sampai pagar je sebab buang sampah. lain2 dok dalam rumah aje. ahad semalam breakfast roti 2 keping. lunch tak makan, tapi makan yogurt. dinner buat mihun goreng. tu je la. dengan makan buah mangga 1. minum air kosong le. sabtu makan apa ye.. owhh..sabtu pon breakfast roti, tak lunch, tapi makan oren 1. malam makan nasi buat ikan masak kicap seketol. pon tak habis. tu je la. hari ni? mmmm...takde pikir nak makan apa. takde selera..takde mood. kalolapar biskut roti ada. makan je la. uwwaaaaaaa.....
~~~
ok la..tu je la kot.. nanti sambong lagi. selamat bekerja semua!
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

5 comments:

habsahharun said...

best nampak landing atas katil..:P

Ummi said...

leeya, skrg dah berhenti keje atau masih bekerja? :)

mak cik yang kepochi

Dearie Pearls said...

comelnyer nezha...

puntung kayu? hahahaha...
terbaek ar...

meowwmania said...

hehe...best la baca perangai si nezha tu skrg, nezha gudboi lenkali wat lagi yerk!

saya said...

amboi korang..kalo bab menyokong nezha bagi la kat korang kan. ggrrr....ehhehehee..