mari mencari....

Google
 

Monday, April 18, 2011

lihat pipiku...gebu kannn...



hamboihhh...macam gebu je pipinya tu sapa nak cubit pipinya angkat tangannn!!!!!!! hehehehe... comel tak? cakap je la comel. kalo bukan korang nak cakap comel sapa lagi. saya dah tentu le hari2 cakap comel walaupon sebenarnya comot hitam berkarat berkeladak je budak tu kan. habis tu nak buat camne.. hitam-hitam si tampok manggis..sungguhpon hitam kupandang maniss.. chewahhh... tengok tangan dia tu kalo melempang orang memang sedap tu. padu tu. heheheeee..dia ni hari2 memang menggeramkan saya la. hari2 mesti je ada je peel dia tu tau. tapi kalo tak jumpa dia sehari rindu. echewahhhh...
~~
so nak cerita apa hari ni? mmmm.. cerita pasal weekend. biasa je la. takde yang menarik. so takde apa yang nak diceritakan. sebenarnya saya dah lupa pon apa kejadian hari sabtu dan ahad tu. hahahahhahaha.... owh..sabtu pegi lunch ayam pop. haaa.. glamer tak glamer namanya tak tau le kan. sedap le jugak. ala..ayam goreng biasa je tapi dibagi nama pop. entah ye ke tak pop entah le kan. janji kenyang udah. malam pon tak masak. malas. obek belikan burger je. bagus2.. saya memang malas masak la. takde mood nak pegang kuali. pegang sudu garpu terus masok mulut tu baru ada mood. hehehhehe.. ahad.. breakfast nasi lemak. so tak lunch. malam pukul 8pm baru kuar dinner. tapi saya tak makan le pulak. makan yang ringan2 je kopok. obek makan nasi. balik dari dinner tu belikan ice cream untuk nezha. suka bukan main mamat tu dapat ice cream. sabor je la melayan dia makan. eee..geram..gerammm....
~~
hari ni obek takde. outstation ke johor. mmmm.. pepagi dah pergi. harap semua kerja obek berjalan dengan lancar dan boleh balik cepat ye. katanya dalam 2-3 hari je, tengok keadaan kerja camne. takpe la... saya dok rumah dengan acha malam2 2 orang pon dah biasa, kalo obek keje kl pon malam dia keje saya tetap le berdua je dengan nezha. so.. semoga kerja cepat siap dan balik cepat ye...
~~
apa lagi nak cerita? budak2 kecik? huishhh... dah pandai pulak nak panjat melompat ke luar pagar besar. hari tu pi pagar kecik sebelah rumah. sekarang pintu pagar besar tu dah pandai dah kuar. sabor je la. dia tak tau ada anjing besar selalu ronda2 kat luar tu esok... saya yang melalak jawabnya. kat pintu gate tu dah kasi net dah tutup. tapi ni masalah kat pagar batu tu..camne ke caranya nak menampal net tu? batu tu boleh ke dipaku?? adoiii.. takde idea la camne nak buat. risau ni risau... ye la.. hari2 kasi kuarkan dia kang tau2...hishhh..nauzubillah.. mintak dijauhkan benda2 yang tak elok tu ye. semoga semua budak2 kat rumah ni selamat.
~~
lagi? mmmmm... takde apa la kot. tak modal pon nak menulis panjang. so.. sampai jumpa lagi...
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

3 comments:

antalya said...

nape tak kurung bdk2 tu dlm sangkar je? blk keje kuarkan.risau la kot dorang merayap pastu main2 kt tgh jalan

saya said...

kurung sian lak... tu yang kasi lepas main kat laman tu... tapi kadang2 kurung gak.. tgk cuaca.

meowwmania said...

hehe...geram pulak tgk gmbr si nezha tu, tangan dierrrrr...goreng pon sodapp :D