mari mencari....

Google
 

Monday, October 24, 2011

happy bitrhday to me!!!...



pic source : google


hello...
syukur alhamdulillah...
tiba juga hari ni akhirnya ye. hehehhehe... tu la korang tak tau.. saya dah kasi hint2 banyak kali. so, saje la nak bagitau.. hari ni birthday saya, jadi mari nyanyi ramai2,
happy birthday to me
happy birthday to me
happy birthday to meeeee... happy birthday to me..
kesian kan kena wish birthday kepada diri sendiri.
dah malam2 lak tu baru nak wish. ketinggalan sungguh.
~~
celebration?
takdak celebrate apa pon.
dapat 2 slice oreo cheese cake & bluberry cheese cake.
tu pon dah kena bedal dengan budak busuk tu.
tensen makcik.
its my birthday okeh not his birthday tapi dia makan lagi banyak kek tu dari tuan punya birthday.
~~
hadiah?
takdak hadiah apa...
biasa2 je. hehehhee...
dapat hadiah doa dah cukup bagus. ye tak?
ada sebenarnya... tapi takyah cerita lah. nanti nezha jealous.
~~
apapun syukur alhamdulillah.
ye la bila birthday kenalah lebih bersyukur sebab dah dipanjangkan umur.
doa saya semoga semuanya baik2 belaka, gembira2 belaka, sihat2 belaka, maju jaya belaka, kaya2 belaka. hehehehhe....
~~
so, ada sesapa ke yang nak bagi hadiah? tetttt......
~~
again, happy birthday to me!!!!!!!!!

8 comments:

MOKCIK AZWA said...

HAPPY BIRTHDAYYYYYY LEEYAAAA!!!!

hehehe.. besday Leeya sama dengan besday Hadi..hehehe..

zh-ena said...

selamat hari jadi dear
semoga terus bahagia dengan apa yang dimiliki dan dimurahkan rezeki selalu Amin

Misz Pinkie Winkie said...

wahhhh..heppy besdaayyy leeya.
ehh...nantie krim lupa jgn lupa beli tau.
bila usia dah meningkat..haruslah kedutan tue bertambah..heheheh..jgn maaraaa...gurau jerk ;)

leeya mana ada kedut yer tak..nezha tue yang banyak kedutt sampai idung pon ternaik.hehe

aperpon happy besday frennz.
nak adih mintak kat obek tau ;)

sesemut said...

happy birthday babe... akhirnya sebaya jugak kitaaa...

Ummi said...

happy birthday, semoga bahagia dan berjaya di dunia dan akhirat

MamaBetty said...

happy belated birthday..muah..muah..

meowwmania said...

hepi birthday mama nezha!!

smoga sihat gembira selalu dan smoga cecepat nezha dpt adik hiks..

saya said...

mokcik, ena, lynn, hani, ummi, mamabetty, meoww--thank you very much! muahhh... love all of you.