mari mencari....

Google
 

Wednesday, November 30, 2011

cerita cuti 3 hari sempena maal hijrah..



argghhhh...boringnya.. huhuhu..
relax la..jangan boring2.. kalo rasa boring, sila tengok tv, main game, dengar radio, baca buku, kemas rumah atau lagi best sila basuh kereta. boleh gitu? hahahha.. takde maknanya. kalo dah boring tu nak buat apa pon tak menjadi. anywayyy.. sekarang buka n nak cerita pasal boring ke apa ke.. saje je nak memenuhkan entry untuk kali ini.
~~
so, camne cuti 3 hari korang semua? ada meriah? ke ada yang dah berhijrah? haaa.. jawab jangan tak jawab. saya punya cuti 3 hari adalah duduk kat rumah je. kesian kan. huhuhuh.. apa boleh buat. obek asyik keje je. tapi ahad petang tu balik rumah ma. yahooooo.. rindu kat ma. hehehhee.. ikutkan obek ada je keja tapi saya dah muncung2 16 depa haruslah kena hantar saya balik rumah ma kan. hehehhe... berkuasa juga muncung saya ni ye. ye la..orang rindu kat ma orang la.. hehheee... tq obek sebab melayan kerenah saya. tido rumah ma. hari isnin lepas lunch baru balik rumah sini, tu pulak sebab dah rindu kat acha pulak. adoiii.. teruk le macam ni asyik rindu2 kat semua orang ni. takpe..layan je. on the way back tu obek ala2 perli pulak saya dia kata.. haaa..dah berseri2 muka tu dah habis ke rindu kat ma? saya kata mesti lahhhhhh. hahhahahhaa...
~~
so, hari ni adalah seperti biasa. hari ni kawan obek kawen. opss..nikah. nikah buat kecil2 je di pejabat agama. nanti kendurinya this saturday. nikah dengan saudara baru. mmm.. ni baru satu penghijrahan yang besar dalam hidop, untuk kedua2 mereka. so, selamat pengantin baru untuk kawan obek nama kamal dan pasangannya. semoga berbahagia kekal hingga ke akhir hayat. aminnnnn..... obek pergi tadi masa nikah tu sebab obek adalah saksi nikah okeh. owhhh... saya cuma tengok gambar dan video yang obek amik tadi. hehehhehe.. cantik pengantinnya. putih bebeno. hadoii.. mujur gak saya takde tadi kan kalo tak tu harus totally contrast saya dengan dia, hitam putih terus jadinya. hehhehehe... apapon, selamat pengantin baru to them!!
~~
apa lagi nak cerita. acha? sekarang ni dia tengah terbongkang tido macamkan penat beno. gaya dia tu macam siang tadi pegi menoreh getah 6 ekar. walhal makan tido je keje dia tu. sabar je la. obek balik awal hari ni, pukul 830pm. now tengah buat keje kat bilik study ni le. termasok le saya terselit sekali. ahakzz.... ye la kan, harus duduk sama2 nih sebab jarang obek nak ada kat rumah. ahhh.. mengadalah kau.
~~
tetiba teringin makan kuih buah melaka. sedapkan? bila le nak dapat makan. nak buat leceh le pulak nak kena cari kelapa parut. nak beli... jarang dapat yang kena dengan tekak ni. takpe..nanti weekend buat. senang habis cerita.
~~
oklah..takde apa kejadian yang menarik yang nak dikongsi. nanti sambung lagi. adios!!!
~~
i love you obek..
i love you nezha..
i love all of you..

1 comment:

meowwmania said...

heyy makan pon penat taw kena kunyah :D

cayang Nezha busuk!!