mari mencari....

Google
 

Tuesday, April 24, 2012

kena lagi, yeayyy....

yuhuuuu....saya kena lagi....yahoooo..bukan kena nombor ekoq ye, tapi kena lagi cerry-berry lah. yahuuuuu....persoalannya, dah tak larat nak marah2 or bising2 bila kena cerry-berry, maka redho je lah dan bergembira berehat dalam toilet sambil main air. uuuwwaaaaaaaaaaaaaaa..... semoga cepat sembuh untuk diri sendiri. huhuhuuu....sungguh sensetif perut cun ku ini, ni mesti pasal makan mee segera semalam. rasakanlah!!! dah tau tak boleh makan but still nak jugek. dah tu teringin pulak rasanya tu yang bedal makan jugak. sekarang, rasakan akibatnya. syabasss!!!!!
owhh..by the way, rupa blogger dah bertukar baru ye. terkejut hippopotamus makcik tengok tadi baru le terkial2 nak mencari mana hala nak menulis. heheheheheeheee...benda baru kena la slow2 belajar, ye tak? ok la.. nak pergi buat lawatan wajib sambil main air lagi ni. uwaaaaaaa....

6 comments:

zh-ena said...

dah mkn ubat ke nie

~daRLee ZuRiS~ said...

Perut tak sekolah nie ;)
Semoga cepat sembuh ok!

MOKCIK AZWA said...

semoga perut dah ok tak meragam lagik yaa..

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..siannya dia..
jgn lupa makan ubat tau..
sakitt woo kena ceberi-ceberi..
pijorrr...hahahaha

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..siannya dia..
jgn lupa makan ubat tau..
sakitt woo kena ceberi-ceberi..
pijorrr...hahahaha

meowwmania said...

mkn megi pon tak leh yer...mmg sensitip betol

jd silalah jgn carik pasal lagi hahahah...

cepat sembuh yer mama nezha busukkk