mari mencari....

Google
 

Wednesday, August 29, 2012

kembali seperti biasa...


hello...


semua pon dah kembali seperti biasa. rutin harian pon bermula. huhuhuhuu... anyway, ok la tu kan. kalo tak sampai bila nak bersuka ria je. korang punya raya amacam? meriah tak? mesti hebat2 tu. takpe..kejap lagi nak jalan2 pusing blog korang nak baca cerita pasal raya. saya biasa je la. hari ni dah start puasa semula. cepat2 sikit senang. takot terlupa. e**
sok bila dah nak ramadhan lagi sekali puasa lagi. biar berlebih, jangan terkurang. hehehehe...

**

lagi nak cerita apa ni. mmm..nezha. biasa la mamat tu. sejak kena tinggal cuti raya hari tu dia trauma lebih pulak. biasanya kalo dia nampak kita bersiap2 dia pon mesti sebok. this time lagi worse..nampak kita amik towel pon dia dah tunggu depan pintu toilet. bila nampak kita siap pakai baju lagi dia tak tentu arah. kulu kilir mengeow bagai nak rak. hehehehe..apakan daya..kalo kena tinggal tu tetap le kena tinggalkan. habis, takkan nak bawak lak pi beraya rumah orang. huhuhu..nezha, nezha. so notty. bila kita balik je seperti biasa, baru sampai gate dah dengar suara dia menjerit dari dalam rumah. bingit okeh. kesian dia. sayang sangat kat budak busuk tu. ehh..memang busuk la. kadang tak tahan la bau busuk dia tu. hahahahaa.. busuk2 pon tetaplah pujaan hatuku...

2 comments:

meowwmania said...

hehe...alah masukkan je si nezha tu dlm handbag, hangkut skali bior puas ati dia...next time nnti mesti dia serik hikhik

Hazelsyd said...

ehhh boleh jer bawak beraya sekali ke rumah orang...macam ada sorang kawan kita tu..letak kat luor ler tapinyer hehehe tp tak hidang laks air kat dia haritu..sian dia hahaha