mari mencari....

Google
 

Thursday, August 9, 2012

neji masih sakit...

hello..
dah 4 hari neji dok klinik. mmmm..hari selasa saya call, cakap dah buat semua procedure. rabu saya tak sempat call..nak melawat lagi le tak sempat. hari ni baru tadi call..ingatkan dah boleh ambik bawak balik. sekali doktor cakap dia flame lagi, bengkak. ala2 jadi balik sebab saluran tu still ada darah sebab lama sangat dia tersumbat. uwaaa..mula2 call hati dah bunga2 ingat nak bawa balik petang ni. sekali doktor cakap macam tu muka terus berubah. lepas cakap dengan doktor sessi melalak pon berlansung. haishh...ciwek betol la pompuan ni.  doktor kata dia put him on sedatif lagi sebab dia suka jilat2 kat tempat kencing tu dan menyebabkan jadi bengkak lagi. tapi takpe la...asalkan elok sihat. susah sekarang untuk kesenangan masa depan. ye tak? harap2 nya la. doktor kata kalo esok elok boleh balik. kalo tak..sambung sampai sabtu. kena betol2 monitor budak tu. adoii..neji..neji. kenapa la jadi macam ni. tu la..orang kata kalo nak sakit tu takde warning2. sama la dengan kita manusia. hari ni sihat, esok dah sakit. tetiba je boleh berlaku. so, jaga kesihatan diri sebaik mungkin. minum sus untuk kalsium tambahan. jangan dok ingat minum susu jadi gemok ke hapa. excercise le. turun naik tangga, jalan kaki. kemas rumah pon kira excercise apa..kemas sampai peloh2. dah lebih bagus dari pergi gym tu. tapi pergi gym dapat le instructor yg hensem. ehh..tetiba. lari tajuk pulajk.

1 comment:

meowwmania said...

alahai kesiannya Neji, sedih pulak tahu keadaan dia

sama-sama kite doakan moga Neji dpt sembuh dan sihat semula yer..