mari mencari....

Google
 

Wednesday, September 12, 2012

engagement anniversary...

hello...
ahaksssss...dah kawen pon masih nak bercelebrate engagement anniversary..gatal sungguh. eh, biarlah...sukati kita la kan. bukan nyusahkan orang pon. huhuhuhuuu... hari ni 12/09/2012 genap 2 tahun tarikh bertunang dulu. wahhhh...mengimbas kenangan lama sungguh. kejap je saya bertunang dulu. 12/09/2010 bertunang, pastu 18/12/2010 nikah. cecececewahh...lebih kurang 3 bulan je bertunangnya. hahahahaaa... tu pon mujur bertunang, ikot saya nak tunang kejap je before nikah, tapi ma kata no way bebeh..u must follow step by step procedure. echewahhh... yo laaaa..ikot je la. so, gitu le ceritany. masa bertunang dulu ramai gak orang. dah macam kenduri kawen lorrr... kawan2 ma datang ingatkan memang kenduri kawen, sekali bertunang aje daaa... memang saya tak cerita pon kat blog masa saya bertunang dulu. tup tup....cerita pasal kawen. hehehe..saje la. orang kata waktu bertunang tu macam2, so kita diam2 sudah. sapa pon kawan saya tak tau. mmmm..tetiba je hantar kad kawen kan. surprise!!!! bila dikenang2, seronok juga ye. owhh...itu la pengalaman hidop, melalui pelbagai fasa dalam kehidupan. lepas ni anniversary kawen pulerk. wahwahwahh...kejap je dah nak 2 tahun jugak. mmmm..tu kena tunggu december baru boleh cerita. som malam tadi minta hadiah kat obek. obek dah juling2 mata, hujung2 dia kata...haaa..tadi obek dah belikan murtabak besar..kira hadiah le tu ye. lorr..macam tu pulak. murtabak hadian anniversary? nyampah tau. saya jawab..bolehlaa..macam tu tadi oby dah bancuh ribena pon kira hadiah untuk obek la jugak ye. hahahahahaa... baru le serasi, sorang bagi makanan, sorang bagi air. kalo makan tercekik, boleh minum air. kalo minum banyak boleh makan pulak. gituuuu... apa2 la obek, janji kita bahagia. so, happy 2nd engagement anniversary to us..oby n obek!!! love you!!!

No comments: