mari mencari....

Google
 

Wednesday, September 5, 2012

masih batuk lagi..yahooo...

hehehehe...boleh gitu? batok lagi kita sorak la yahooo..habis tu nak cakap apa lagi..dah taktau nak cakap apa. suara pon dah rock habis ni. kadang2 tak keluar pon ada. nak cakap kat telefon pon bukan main payah. hehehehe..takpe la..sementara je tu. ubat dah makan dah. ubat cair, ubat biji, ubat gula2..sikit hari lagi ok la tu kot. selsema dah kurang. syukur. demam pon dah kurang, cumanya ikot mood dia tetiba je sukahati nak dedor2 pulak. lemah je rasa. huii..lama dah tak demam macam ni. tapi obek ok je. ni jangkit dari dia, tapi last2 dia ok saya pulak yang berlarutan. tapi takpe la..saya sakit takpe, jangan obek yang sakit, lagi saya risau. obek suka la kalo saya sakit demam ni..sebab dia kata baru ada senyap sikit. hamboiii...tak sayang mulut orang tua ni ye. hahahahhaa...ye la..saya kat rumah kan asyik la bercakap je kerjanya. bila tak sihat ni, belom apa2 lepas isyak terus tido. so, aman le dia nak tengok dvd ke, nak tengok channel sport ke, nak tengok wrestling ke, takde orang nak berebut channel dengan dia. tapi yang dia tak tahan kalo saya tak sihat saya ni ala2 ngada gitu...hahahha..nak itu nak ini..tapi dia layan je.
**
nezha ok je. walopon saya tak sihat tapi tugasan menggaru tetap dijalankan dengan penuh dedikasi. dia tengok saya baring je dia pon datang menyempit kat tepi golek2 **
now around 2.30am. belom tido. yeee..belom tido. tadi dah nak tido, tertengok lak cerita india..best le pulak. ala2 sedih gitu. kejap tu obek balik, bawak burger dan nugget. saya dah berapa hari mengeow kat dia nak nugget. tadi dia beli. tapi yang belom goreng punya. takpe la..saya goreng gak pepagi buta ni kan. makan sambil tengok dvd..cerita tajuk hijacked. entah hapa2 je. cerita pasal orang jahat rampas kapal terbang. uuuii..now mata dah ngantok pulak. takpe..kejap lagi habis cerita saya tido. nezha tadi tido but kejap2 bangun..dia mana boleh dengar orang makan, dia mesti bangun jugak. mmmm...ok la..nanti sambong lagi. selamat berkerja semua!!! walopon sakit sikit mesti kerja. buat slow2 ye. byee..jaga diri semua...love you!!!!suruh garu. kadang saya sampai tertido. ye la makan ubat ni ngantok lebih. karang dia marah la. dia gigit tangan saya. adoiii..tak kesian pon kat saya yang sedang tak sihat ni. terok tau mamat tu.  pagi2 macam biasa la..dia kan jam alarm semulajadi saya. cukup time dia dia pon menggaru kepala. suruh bangun la tu. selagi kita tak bangun, selagi tu la dia garu gigit kepala. bagus betol. kadang kalo alarm handphone bunyi saya off je. dengan dia ni payah sikit nak off..takde cara. bangun je la. sayang nezha. walopon suka mendera saya.

No comments: