mari mencari....

Google
 

Wednesday, October 17, 2012

dua beradik...




hehehehhee... dua beradik tak sama mak tak sama bapak tapi sama daddy dan mummy. huhuhuuu.. sekor tu itam beno apa pon tak nampak..nampak mata je dengan mulut sikit. muka pon macam nak bunuh orang je gangster semacam.  yang si kuning penakot tahap nirwana dok la tengok si hitam takot2 kalo si hitam mencekau dia, so dia get ready nak melompat le tu. gambar yang very very rare untuk diambik. bukan main payah. berapa kalo shoot baru boleh dapat. kalo tak asyik le bergerak menggeliat si elly tu. geram sungguh. yang tengah baju euro2012 itali tu daddynya ye. baju bola bukan main banyak tapi tak pernah pon main bola. huhuhuhuuu.... mummynya tukang tangkap gambar sambil cheer up kat depan macamkan cheer girl mintak perhatian. puhhh.... entah bila nak berbaik berdua ekor tu. bercekauuuuuuuuuuuuu 25jam sehari. pantang nampak bayang. kalo saya baring tido memasing berebut2 nak tido dekat. ahhhh..tensen. tak boleh orang nak berdating2 romantika sikit. ada je yang mengacau. anyway... sangatlah sayang mereka. terutama yang tetengah baju itali tu kan. hikhikhikkkk... ok la..tu je nak cakap. tatap le gambar budak berdua beradik ni. tangan sesama besar sekali pelepok kat muka saya memang perit juga rasanya.

3 comments:

sesemut said...

ya allahhhh besarnya elly!

meowwmania said...

yelah! mmg mcm adik-badik hehee

Hazelsyd said...

comeyy nyer elly tu and the way she looked at nezha! love them both muahhhh