mari mencari....

Google
 

Friday, November 30, 2012

apa khabar semua...

hello...
apa khabar semua? harap sihat hendaknya
 lama dah tak masuk sini. alahai..... tak berkesempatan. sebok melayan kerenah duniawi. hehehehehee..... biasa la tu kan. macam2 nak kena hadapi. mmmmm... jangan mengeluhlah. hadap je la. dah itu laluannya. anggap semua sebagai pengalaman hidup.
**
so, apa nak cerita ni?  nezha hari tu macam dah elok sikit. tapi bila ubat habis, penyakit tu macam naik balik. membuatkan saya pening kepala runsing. tak tau camne nak buat. ingatnak bawa jumpa doktor lagi la jawabnya. haiiii.. macam2 la dia tu. elly pulak macam biasa. risau gak if terjangkit dwngan elly. camne nak mengasingkan diaorang? dah tentu2 stay 1 rumah. takkan nakkurung dalam sangkar macam burung? huhuhuhuu.... now 2-2 pon dah bertambah bijak. walopon saling bercekau aetiap hari, tapi bila tiba bab makan ubat, 2-2 pon berpakat cabot lari. diaorang dah tau dah bila nampak je saya pegang balang ubat tu. heehhehehhheee...so cute. comel tapi degil. geram!!!!
**
weekend ni taktau lagi apa program. nak kena tunggu bek punya jadual le tu kan. katanya macam dah relax sikit this qeek. kita tengok je la. ada rezeki dapat le jenjalan pusing2. takde kalu dok la rumah tengok tv. huhuhu.. tv ppn best jugak.  layan je la.
**
ok la. tu je nak tulis. blank la. ye...now is 4.35am. obek baru balik keje tadi ni. sementara nak tido tu saya tulis2 le sini dulu. ok...jumpa lagi. sayang aemua...


1 comment:

meowwmania said...

nape nezha ngan elly tu ekk..

harap dorang bedua tu cpt la sembuh yerk