mari mencari....

Google
 

Monday, March 4, 2013

kenapa... kenapa...

o



zhello... dah lama tak menulis.:malas la. takde apa yang nak diceritakan. cerita tu ada tapi  tak perlu nak bagitau pada semua. saya bukan jenis sikit2 nak masok blog tulis. entah la. lain orang lain caranya. ikut suka hati memasing. anyway... selalu asyik gambar budak mondok je, hari ni letak gambar budak kurus. kurus dah dia sekarang. tak tau kenapa. tak de selera makan. makan sikit je. badan dah panjang je. bila raba2 perut, lampong je rasa. kenapa elly? stress ke? jangan la macam tu. saya lagi stress nih. kebelakangan ni saya sangat susah hati. haiii.. nak ngadu kat sapa. ngadu kat acha, mamat tu tak layan pulak. ngadu kat elly, pon sama jugak. ngadu kat richard, lagi hampeh. hujung2 layan je la diri sendiri. huhuhuhuu.. kadang pikiran runsing sampai bawak kereta pon entah masok simpang mana. selalu salah jalan dah sekarang. nyampah! melambatkan waktu je.  bukan tak nampak tulisan signboard atau tak pernah lalu jalan tu, tapi tangan tu elok je pusing stereng pegi tempat lain. hehehehehehee...naik kerta pi baca doa makan. bukan doa bawak kerta. ayoyoyoo..kadang gelak sendiri.  entah la. merapu2 je sekarang ni. kadang bila mood tak baik, seharian takmau bercakap. phone pon malas nak jawab. melainkan hal penting la. nak kata beborak tu memang takde la. kenapa ye? owhh..masalah sedang melingkari kehidupan sekarang. mmm..terima je la. uwaaaaaaa... obek?  dia ok je. dia pon kadang pujuk2 gak saya, bioe jangan pikir sangat masalah, tapi saya ni pulak kadang terlalu ingat je kat masalah. hehehehee..padan le muka. sendiri nak pikir, haaa..tu le pasal.  hari2 doa biar masalah cepat selesai. insyaallah... last weekend pi memancing lagi. dengan obek la. huishh..memenatkan sungguh. saya sampai tersenggok2 kat tempat pancing tu. apa yang best sangat memancing ni entah le. this week katanya nak buat makan2.  lama dah tak kumpul ramai2 makan2. hope menjadi. boleh lari sebentar dari pikir hal2 yang merunsingkan kepala. ok la...takde nak tulis banyak2 sekarang. ada masa tulis lagi. doakan yang terbaik untuk saya ye....














3 comments:

meowwmania said...

ala siannya Elly...cuba bagi ayam rebus kot selera ke dia

eh! richard yg mana 1 pulak ekk

sesemut said...

babe, mai lepak my place. tinggalkan obek kat tempat manjing kat sebelah tu, then u mai my place.... apalagi makan la kan...

zarena heeney said...

bad mood sbb ada isi kot :D