mari mencari....

Google
 

Tuesday, May 7, 2013

macam-macam ada....

hello...
lama dah tak menulis. hehehehe...malas. tapi selalu masok untuk baca blog kekawan. anyway...dalam pada lama tak menulis ni, macam2 benda dah terjadi. huiii...pening kepala. banyak ceritanya.. saya pi holiday ke jogja, pastu kena excident..tangan retak okeh...pergi undi..mujur tak pangkah yang tak suka..konsep terbalik. kalo suka, ko pangkah. hehehehee...nezha pon sakit. yang sakit kulit tu datang balik. geam betol. dah bawak pi klinik, doktor bagi ubat untuk 2 minggu. tengok apa jadi. now makan ubat je la. haiii...manusia sakit, kucing pon sakit. pening2. dalam pada tu, lain takde apa la. tengok tv dan makan je. owh...saya memang hantu tv. suka bebenor. ingat nak buat kek pon takde mood. cerita pasal hari mengundi tu, saya pi awal. pukul 10am. dah ramai orang..beator panjang. heheheheee...lepas selesai, bawak obek pi klinik amik ubat. orang tua tu kalau sakit bukan main manja. melebih2 manjanya. semua nak disediakan. pastu kena mengadap dia 24jam. hehehehehe...mengalahkan baby kecik okeh. jaga orang besar sakit lagi seksa. apapon, layan je la..saya suka je. saya cakap, camne if saya takde then masa tu obek sakit? obek kata , matiklaaa...sapa nak jaga obek. hehehehee..tau pon. so, lepas ni kalo oby nak apa2 tu belikan la. dan dengar cakap oby jangan degil. haaa..kan dah sakit. saya pi holiday tu obek tak ikot. ni kira girls outing la. baru 2 hari saya pegi, dia dah call monyok2. hehehehee..takde orang bebel katanya. rumah sunyi. haaa...baru tau yang selama ni saya membebel adalah untuk memeriahkan rumah. hehehehehe..sayang dia. ngada betol. elly, acha n richard pon tercari2 ye. hihihihii...ye la...lepas ni oby tak pi holiday lelama dah. oby dok je rumah tunggu pintu gate, ye? ok la. banyak benda nak buat ni. kena ikut priority dulu. kang main hangkot je kang yang penting ketinggalan pulak. wokeh..nantimsambong lagi. pada sesapa yang tak sihat seperti kita2 ni..sila lah rajin makan ubat. jangan takot. yang pahit tu la yang mujarab...sekian.

2 comments:

meowwmania said...

wahh g holiday ropenya...acane lak leh excident tuu hehe..harap cepat pulih tgn tu yer

~SESEMUT~ said...

first time tgk muka acha dlm terang.
camna boleh accident weh..
ko ngundi kat mana?
cer teka cer teka aku ngundi mana?
hahahhahahah... kat bilik darjah lama ....