mari mencari....

Google
 

Monday, May 20, 2013

macam2 ada...

#1--ada la orang tu, dia pi minum milo dalam kereta, tapi tak habis. pastu tak reti2 nak buang. ada je dok tercongok kat tempat letak cawan tu. makanya basi le air tu. degil sangat. saya pi le kemas. nak jadi cerita, tumpah air tu dalam kereta dia. miyahahahahahaa....obek..wangi tak kereta?
***
#2--mandikan budak2 tu. tapi si richard udah jadi panas dedor pulak badannya. haishhhhh...jangan la demam. mamat tu dah le jenis payah nak makan ubat. boleh wrestling dibuatnya.  hope ok, tak melarat. minggu ni je macam2 peel la budak2 ni.
***
#3---letih la mop rumah. sampai naik malas. arghhhhhh...dah 2 minggu ni saya ngelat je basuh baju. hantar dobi. muwahahahaa...entah la. macam malas je. tapi baju putih still basuh kat rumah, coz nak nila. haihh..sama je kan kalo basuh semua baju kat rumah. apa masalahnya.
***
#4---still suka pi main cekup2 tu. 4 kali main, 3 kali tak dapat, 1 kali dapat. so, now bertambah lagi sekor kawan acha. toy tupai bulat. hehehehehehee...belasah la.
*#5---acha ok. tapi maybe sebab panas sekarang ni, dia suka bad mood. suruh garu perot tapi mulut bising. apakah? dah ko nak camne ni acha??? elly biasa la. dia memang selalu bad mood. asyik nak garang marah orang je. richard la jadi mangsa selalunya. lantak korang la. tak larat nak marah dah. tapi kalo musim hari hujan, semua tau takot. melengkor keliling saya. bila guruh petir, semua mondok. tau takottttt!!!! obek pon dah sihat sikit. still degil gak. ahhh..kucing dengan bapak kucing tu sama naik je degilnya. saya je yang baik dalam rumah ni. hehehehehehee...love you so much!**

4 comments:

zarena heeney said...

main cekup2 tu aper eheh

Misz Pinkie Winkie said...

hihi..baik sangattttt kan ;)

MOKCIK AZWA said...

Leeya tak de washing machine ker..hehehe..masuk dalam mesin biar mesin berkerja untuk kita hehehe

tumpahkan milo dalam kereta..ooo perkara biasa tu especially bila ramai anak cam akak nie hahaha bersedia je la dengan pewangi..

tenku butang said...

hai.. salam kenal

follower ke 113

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/