mari mencari....

Google
 

Thursday, January 2, 2014

1st entry of 2014...





hello...
1st entry of 2014, dimulakan dgn muka gangster of d house. elly, new year ke, old year ke perangai tak berubah, tetap la nak bercekau cari gadoh dgn richard. huhuhuuu..anyway, korang dah start keje or cuti lagi monday baru kerja? ada yang cuti, ada yang kerja ye tak?  so, apa yang terjadi pada 010114??? bangun pagi macam biasa, ingatkan nak bangun lambat, bila dah bangun dah kemas lebih kurang sambong baring. ingat nk tido. sekali tak boleh tido le pulak. jiran2 semua senyap sunyi. maklum la.. diaorang malam new year tu wat party bbq la apa la party sampai pukul berapa ntah. hehehehee...tu yang diaorang dok bantai tido lagi la tu kot. saya je terkebil2. so, turn on tv n baca novel. bagus juga kalo tak bila nak habis buku ni. then dah pukul 10am basuh baju sebeban. huishhhhh...letih. pas tu lepak. takde lunch pon. obek pon takde dia pi kerja kat rawang. so, saya just beli roti je la makan. lepak2 makan biskot, roti semua sampai petang. malam ingat nk kuar diner kat nandos, sekali tak jadi. tukar p kfc. mmmm..tak minat la. beli 1 plate je share dgn obek. tu pon tak habis. lepas dinner, balik rumah. obek p kerja malam pulak. saya? tengok the following n sleepy hollow. eh...saya suka la cerita the following tu. best. suspen je. taktau sapa yang baik sapa yg jahat. hehehehehee... so gitu la kisah on 1st january. takde apa yang menarik. semua dull je. **************lagi nak cerita apa. katanya nanti saya ada nak jmpa kawan lama..tapi taktau bila. belom finalise lagi. kind of excited jugak. lama tak jumpa sejak hbs sekolah, entah camne rupa memasing. saya biasa je la..comot as usual. saya bukan kaki fesyen, tak reti ber-up-to-date. mekap pon tak reti. baju biasa2 je. kadang saya ras mcm rendah diri lak bila tgk orang semua mcm cantik je. mmmm..entah, tak minat nak bergaya. tapi if kat dlm rmh saya tak le selekeh. mcm2 fesyen yg tak blh dipakai di luar saya pakai. haaa....mcm ni bagus la. takde orang nampak saya pakai apa. hehehehe..nak seksi meksi pon obek yg nampak. opsss...ada lagi 3 ekor jantan yg tgk..acha, elly, richard. pfffft....eh, korang kat rumah pon kena cantik2 ye. pakai semua fesyen tu. skirt ke, apa ke, tapi luar rmh jgn haaa...luar rmh pakai biasa cukup. nanti byk cerita. as for those yg pakai tudung, kat rmh tu pakai mcm2..jgn pakai t-shirt je. ehh..kenapa la saya ni pulak nk membebel. tapi pada saya nk bergaya tu dirumah. luar saya limited walopon saya tak pakai tudung. entah..rasa tak selesa. so, jangan rasa iri hati pada mereka yg cantik2 bergaya diluar. kita pon boleh juga. u go girl! hehehehee..dah kenapa berkempen pulak ni. bukan apa, takmau benda2 remeh jadi isu dlm diri. mulai sekarang semua nak kena ubah. kononnya la. saya biasa la hangat2 tahik kucing je. *************ok la. tetiba takde idea nak tulis apa. buntu. esok2 tulis lagi ye, next time letak pic acha  n richard pulak. peace.
















1 comment:

MOKCIK AZWA said...

Salam tahun baru Leeya.. betul tu kat rumah kena bergaya untuk cik abang kita tu dan juga untuk kepuasan diri sendirik hehehe..kat luar kena bergaya sekadarnya jer jgan overr yerr hehehe..