mari mencari....

Google
 

Thursday, July 10, 2014

lawak di pagi hari....

lawak di pagi hari..

pagi tadi kan tengok bola, argentina vs netherland, sesambil makan sahur tu la. huihhh.... suspen betol. kalo semalam punya game kena belasah sampai 7-1, hari ni pulak tak gol-gol lansung sampai extra time pon kebabom hampeh apa pon takde. hishhh... so, lepas sahur tu, obek pi toilet.. orang tua tu kalo pi toilet lama bebeno. hahhahahaa...lepas dia kuar toilet tu dia tanya kat saya,

"oby, ada berapa minit lagi?",
saya jawab la.. lama lagi, ni baru minit ke 60"
obek kata, "minit ke 60 apanya..bek tanya ada berapa minit lagi boleh makan..bek nak makan asam ni."

ayoyoyoyoooo...itu macam ka? yang saya ni mati2 ingat dia tanya bola tu lagi berapa mint nak habis. hahahhahaha... nasib le kan. sapa suruh tanya soalan yang menjurus kepada salah faham masa kita tengah khusyuk tengok bola. ehhh... saya ni boleh tahan hantu bola. tapi time world cup je la.. time biasa tak tengok pon. hehehhehe... masa tu dah 5.20am++ macam tu, so saya kata boleh makan lagi, sampai alarm hp bunyik. ye gitu. nak habis waktu imsak pon kene letak alarm supaya tak terlajak. jangan ingat alarm tu gunanya untuk buat banguntidor je. banyak kegunaannya tu. punya lama bola tak habis2, dah suboh pon tak gol lagi. nyampah. rupanya panelti. tapi saya tak tengok sebab saya nak suboh dan buat macam2 benda pepagi buta tu. biasa la tugas dipagi hari, mana nak menyiapkan bebudak tu lagi. so, gitu le lawak yang pada saya lawak le tu kan. hahahhahahhaa... gitu kaedahnya...



No comments: