mari mencari....

Google
 

Friday, October 24, 2014

24th October, it's my birthday!!!!!





alhamdulillah... sampai juga tarikh 24 oktober ni ye. hari ni birthday saya. yeayyyyy.... semoga hidop lebih diberkati dan dirahmati, diberi limpahan kasih sayang dari semua orang, diberi kesihatan yang baik, ilmu yang bermanfaat dan rezeki yang halal. amin....

saya juga doakan pada anda semua yang kebetulan sama birthday dengan saya semoga kita semua berada dalam rahmat Allah SWT..

semoga semua doa2 kita akan dimakbulkan. amin...




credit : pics from google image


obek... oby nak birthday cake macam ni.. tak kira, nak jugakkkk.... (memang tak mendapat le tu kan) ahahhahaa... 

ok lah.. saje je nak inform yang hari ni birthday saya. so, silalah wish ye. hehehhehe... bye...

Friday, October 10, 2014

gelak-gelak pagi tadi..

lawak kesian pagi tadi...

obek : Oby, tolong ironkan baju keje bek..
oby : baju yang mana? malaslah, hari ni bek pakai t-shirt je dah la (gila bini pemalas, hahaha)
obek : ala..tolong la..bek dah kuarkan baju blueberry tu...yang kaler biru tu..
oby : hah? blueberry??? huwahhahahahahagahahahwahahhaaa... obekkk... kenapa obek salah sebot ni, oby gelak kuat niiii...(gelak guling2 sakit perot pepagi)
**
alahaiii.... kesiannya suami saya, nak sebut baju burberry jadi blueberry peginya. adoihai...ni la nasib badan. biasa baju memurah je kan cop jasko sesekali nak merasa baju memahal udah salah sebot pulak. hahhahahahaaa.....cayang obek. ye la..saya ironkan baju blueberry awak tu. hehehehe...

*******

hello..
harap semua dah sihat ye dari pening kepala ke darah tinggi ke al maklum.kan baru lepas raya qurban, kot le terlebih makan sup tulang, daging fresh segala. hehehehhee..makan jangan keterlaluan..asal kenyang cukup la (cakap je pandai, sendiri makan sampai perot tegang tak ingat). korang punya raya camne? saya havoc la. ma masok hospital hari khamis before raya tu. aduhh.. terkejar2 semuanya. mujur dapat balik on saturday petang. kalo tak kira hari ni dalam sejarah le kami raya dalam wad. hehehhee... ma dah ok cuma masih lemah. dah tua2 tu biasa la, darah tinggi, jantung semua ada. next check up kat ijn. doakan ma saya sihat ye.

bebudak seperti biasa. nakal lebih. nakal2 pon tetaplah kesayangan, acha dah makin pandai nak terajang pintu nak main kat luar. bila dapat peluang main kat luar nak golek2 pulak kat rumput tu, udah le melekat segala rumput ntah apa benda. aduhh..jadi kerja nak membersihkan dia. elly biasala, mamat tu kan boyfren saya..harus nak berkepit je kalo boleh 24 jam. manja sangat nih... richard ok je, asyik kena buli dengan elly. sian richard. hehehehhee... obek dah 2-3 hari ni kesihatan ada sikit turun. macam nak kena selsema. owh...sebelom raya hari tu obek sakit gigi. hehehhee... suruh pi jumpa dentist cabot gigi dia takmau. alololoo...dah tua2 pon takot jumpa dentist ke? takot kalu...sila la tahan sakit tu ye. dah belikan ubat sakit gigi. tengok nanti sakit lagi ke tak. kalo sakit gak saya ikat dia seret bawak pi dentist. degil.

entry kali ni takde gambar.. blog orang pon lama dah saya tak masok. kekangan masa. entah la.. malas nak strory banyak2... apapon saya doakan yang terbaik untuk semua orang. love all of you!!!!