mari mencari....

Google
 

Tuesday, January 20, 2015

pengantin-seliuh-pemergian-sakit-lagu...





Hello....

Lama dah tak menulis. Macam2 kejadian dah berlaku. Ada yang sedih, ada yang gembira, ada yang menyakitkan hati je. Huh....

Yang gembira...meraikan pengantin baru anak mama..anne & fendi. Kami semua mendoakan kebahagiaan hingga hujung nyawa. To Fendi, welcome to our family.  Majlis Kay kepong kami pergi la memang tapi majlis belah lelaki kat sg. Sipot kami tak dapat pergi sebabnya....hari jumaat before majlis hari sabtu tu ma pulak kaki terseliuh. Hai...tu la pasal beriya beno berkebun sampai seliuh jalan pon dah dengkot2 tu. Ma call saya jumaat tengahari tu saya risau dah. Mmmm..dah pergi urut tapi belom elok lagi. Tu salah satu berita sedihnya la kan.

Another sad story, Thursday 15/01/2015 @ 9a.m. tu mama Ashley wasap kata Ashley dah takde. Sedihnya taktau nak cakap apa tapi kena kuatkan semangat so that mama Ashley tak patah hati dengan lebih teruk. Actually days before pon mama Ashley dah informed that Ashley warded coz some problem. Kena masuk air semua coz dia refuse to eat and drink on her own. Apapon saya pon sayang Ashley jugak. She's. A good cat, manja, baik, very calm. To mama Ashley I hope you will be strong as the other kids need you too. I know how it felt if you lost a cat it's just as sana as lost a child..To Ashley, you are in a better place now, rest in peace.

Cerita sakit ati.... huiii., banyak le pulak kan so takpe abaikan je la. Heheheee...  elly  sekarang mengalami krisis bulu gugur. Kesian dia bulu gugur spot by spot. Kat area bawah leher ada 2 spots besar dah togel. Kat belakang ekor pon ada. Belom lagi bawak pi klinik. But dah bagi ubat vitamin tapi ingat esok nak bawak gak pi klinik. Kesian dia. Huhuhuu... acha pulak ada benda putih2 x tau apa bendanya. Kutu ke? Tak pulak bergerak. Dah bagi ubat kutu dah. Richard je ok. Musim agaknya kucing semua tak sihat. Kucing luar yang hari2 datang melawat rumah ni pon nampak macam ada kesan cakar ke apa ke kat kepala. Haihhh.., macam2. Saya susah hati if budak2 ni sakit. Saya sakit takpe saya telan panadol je jangan bebudak ni sakit...payah saya jadi susah hati tak keruan.

Cerita lain..semalam tengok ajl. Betol2 terkejut bila tengok dan dengar caliph busker tu nyanyi. Meremang siotttt..I wish them all the best and have a success career ahead. Very nice voice!

Apa lagi nak cerita???? Takde  idea dah. Sambong lain kali. Bye!

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI